Στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #YES» μίλησε ο Τρύφωνας Σαμαράς και μεταξύ άλλων σχολίασε την απόφαση του STAR να είναι παρουσιάστρια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Αυτό που επεσήμανε ο hair stylist των διασήμων είναι πώς την Ηλιάνα Παπαγεωργίου την τοποθετούν σχεδόν πάντα σε πρότζεκτ που έχουν περάσει πρώτα από τη Βίκυ Καγιά.

«Είμαι 1,5 χρόνο που δεν κάνω κάτι τηλεοπτικά, μιλάω για κάποια πράγματα που δεν μπορώ να πω, αλλά δεν ξέρω αν θα το κάνω τελικά. Πρωινή εκπομπή δεν θα ήθελα να κάνω, ούτε να είμαι σε πάνελ. Δεν μου ταιριάζει, δεν μπορώ να είμαι ο κακός της παρέας. Μόνο αν παρουσίαζα κάτι».

«Είναι το “γραμμένο” της Ηλιάνας να γίνεται η ταύτισή της με την Βίκυ Καγιά. Είναι η μοίρα της. Ό,τι έχει κάνει η Καγιά, βάζουν την Ηλιάνα. Έχει καλό μάνατζερ, δεν την αφήνει σεζόν για σεζόν. Παρουσία δεν μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσει, αλλά για τα νούμερα θα το αποφασίσει ο κόσμος. Ελπίζω το Shopping Star να είναι αυτό που έψαχνε, είναι και μόνη της.

Δεν πέρασα από δοκιμαστικό αλλά καθετί στην ώρα του».

Για το ίδιο ζήτημα μίλησε και η Ραμόνα Βλαντή, η οποία μεταξύ άλλων εξέφρασε την επιθυμία της να είναι κριτής στο My Style Rocks.

«Δυστυχώς δεν έκλεισε αυτό που έκανα το δοκιμαστικό για το Shopping Star, τους εύχομαι “καλή επιτυχία”. Μαζί έκανα το δοκιμαστικό με την Ηλιάνα. Είναι ένα πρότζεκτ που δεν απαιτεί τεράστιες γνώσεις μόδας. Έψαχναν περισσότερο παρουσιάστρια. Ούτε η Βίκυ Καγιά είναι fashion expert ούτε στυλίστρια, ούτε η Ηλιάνα. Είναι παρουσιάστρια.

Κάθε χρόνο θέλω να επιστρέψω στο My Style Rocks αλλά δεν ήταν στο χέρι μου. Προτίμησαν κάτι διαφορετικό. Είμαι πρόθυμη και αν δεν είμαι εγώ θα ήθελα να είναι ένας art director και όχι μια παρουσία, ένα μοντέλο».