Ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά εμφανίστηκε σε ένα από τα stories της στο instagram η Παρασκευή Κερασιώτη.

Το νεαρό μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM 3, σήμερα έχει τα γενέθλιά του και κλείνει τα 22. Ωστόσο, αυτή η μέρα βρίσκει την Παρασκευή Κερασιώτη με μια σημαντική απώλεια, αυτή του πατέρα της που έφυγε από τη ζωή τον Δεκέμβριο του 2021.

Η Παρασκευή Κερασιώτη δεν έκρυψε ποτέ την αδυναμία που του είχε και το γεγονός πως μια μέρα σαν αυτή των γενεθλίων της δεν βρίσκεται κοντά της, τη βαραίνει αρκετά ψυχολογικά.

«Σήμερα γίνομαι 22. Είναι τα γενέθλιά μου σήμερα. Είναι τα πρώτα μου γενέθλια που δε θα είναι εδώ ο μπαμπάς μου. Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί αυτά τα γενέθλια τα είχα φανταστεί εντελώς διαφορετικά. Θα ήθελα να είναι εδώ ο μπαμπάς μου. Θέλω να σας πω να αγαπάτε τους γονείς σας.

Να τους εκτιμάτε γιατί είναι οι άνθρωποι που έχουν δώσει τα πάντα για εσάς. Οι άνθρωποι που θα είναι πάντα εκεί για εσάς. Να τους αγαπάτε και να τους το δείχνετε, να τους αγκαλιάζετε. Κάποιοι που θέλουμε να το κάνουμε, δε μπορούμε» αναφέρει με δάκρυα στα μάτια στο βίντεό της η Παρασκευή Κερασιώτη.