Έξαλλη έγινε η Σάγια με την κατάσταση που επικρατεί στο λιμάνι της Σαντορίνης.

Η τραγουδίστρια, που είχε ταξιδέψει στη Σαντορίνη λόγω εμφανίσεων, κατά την επιστροφή της ήρθε αντιμέτωπη με μια τραγική κατάσταση στο λιμάνι του νησιού.

Όπως καταγγέλλει μέσα από αναρτήσεις που έκανε στον λογαριασμό της στο instagram, σε ημέρες καύσωνα, δεν υπήρχε πρόβλεψη να υπάρχει πουθενά κάποιο σκίαστρο ώστε να μπορεί να στέκεται ο κόσμος που περίμενε το καράβι.

Μάλιστα στην καταγγελία της, η Σάγια σημείωσε με έμφαση ότι πέρα από την έλλειψη οποιουδήποτε σκιερού σημείου, το πλοίο καθυστέρησε μισή ώρα να φτάσει στο λιμάνι, κάτι που έκανε την παραμονή των επιβατών στον ήλιο να αγγίξει τα σχεδόν 50 λεπτά, εκθέτοντάς τους σε μεγάλο κίνδυνο, μιας και η θερμοκρασία ήταν αρκετά υψηλή.

«Τραγική η κατάσταση στο λιμάνι της Σαντορίνης. Σκιά πουθενά. Θέλουμε και τουρισμό. Έχουμε τον κόσμο να βράζει μέσα στον ήλιο. Πρέπει πρώτα να πέσει ξερός κόσμος, να γίνουμε ρεζίλι σε όλο τον κόσμο για να αλλάξει κάτι; Έχει καθυστέρηση και το πλοίο. 10 λεπτά πριν φτάσει το πλοίο βάζουμε τον κόσμο όλο μέσα στον ήλιο να βράζει. Φτάνει το πλοίο με 30 λεπτά καθυστέρηση και περιμένουμε άλλα 10 λεπτά στον ήλιο μέχρι να ανέβουμε. Πολύ καλά πήγε αυτό. Μπράβο μας», αναφέρει στις αναρτήσεις της η Σάγια.