Σαράντα βαθµοί, λιώνει το κορµί, η λύση είναι µία, πάµε παραλία. Οι celebrities έβαλαν τα καυτά µαγιό τους, ξεχύθηκαν στις παραλίες και η θερµοκρασία χτύπησε κυριολεκτικά κόκκινο. Πόζες αποκαλυπτικές, καλλίγραµµα κορµιά και καλοκαιρινή διάθεση πληµµύρισαν τα social media, µε πολλές από τις διάσηµες κυρίες να πετάνε για… πρώτη φορά τα ρούχα τους δηµόσια και να παίρνουν χιλιάδες likes για τις εµφανίσεις τους.

Στη Σύρο βρίσκεται η Μαρία Μπεκατώρου. Κι αφού το καλοκαίρι µπήκε επίσηµα και για εκείνη, η όµορφη παρουσιάστρια πόζαρε µε µια φέτα καρπούζι για να το γιορτάσει και να µοιραστεί µε τους followers της πόσο χαρούµενη και ευγνώµων είναι για τις όµορφες καλοκαιρινές της στιγµές.

1
1. Κλέλια Ανδριολάτου. 2. Κατερίνα Καινούργιου. 5. Αγγελική Ηλιάδη. 6. Ναταλία Δραγούμη.

Οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκίνησαν για τη Σταµατίνα Τσιµτσιλή, που δηµοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες της µε µαγιό.

Η Κατερίνα Καινούργιου, µετά το τέλος της εκποµπής της για τη φετινή σεζόν, βρέθηκε στο «νησί των ανέµων» και πόζαρε στον προσωπικό της λογαριασµό στο Ιnstagram µε ένα σέξι, εµπριµέ µπικίνι, που αναδείκνυε την καλογυµνασµένη σιλουέτα της.

Με φουλ χαλαρή διάθεση, ανέμελο στυλ και προκλητικές πόζες έγιναν δέκτες ιδιαίτερα κολακευτικών σχολίων από τους θαυμαστές τους


Μια νέα φωτογραφία ανέβασε από τις διακοπές της η Φαίη Σκορδά. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια, µόλις τέλειωσε η εκποµπή της, ξεκίνησε αµέσως τα µπάνια και τις φωτογραφήσεις.

H σύζυγος του Αντώνη Ρέµου, Υβόννη Μπόσνιακ, σχεδιάστρια και πρώην τοπ µόντελ, επέλεξε ένα φλούο κίτρινο µαγιό και πόζαρε ανέµελη στην πισίνα. Η δηµοφιλής ηθοποιός Μιµή Ντενίση ταξίδεψε µέχρι την Κίµωλο και φωτογραφήθηκε για τα social media µε ολόσωµο µαγιό, πιο ανανεωµένη από ποτέ.

2
3. Μιμή Ντενίση. 4. Ντορέττα Παπαδημητρίου. 7. Μαρία Μπεκατώρου.

Η αγαπηµένη ηθοποιός Κλέλια Ανδριολάτου, όπως κάθε χρόνο, ταξίδεψε στον αγαπηµένο της προορισµό, που δεν είναι άλλος από τα Κουφονήσια. Φορώντας ένα πορτοκαλί µπικίνι και καθισµένη στην καρέκλα, απολάµβανε στιγµές χαλάρωσης. Εκεί βρέθηκε και η καλή της φίλη Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που επέλεξε ένα στράπλες µπικίνι. Η Σµαράγδα Καρύδη, από την άλλη, µε χαρούµενη διάθεση και όρεξη για παιχνίδια, ποζάρει πάνω σε έναν πολύχρωµο φουσκωτό ρινόκερο, αφού και αυτή µόλις ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές. Πιο ξέγνοιαστη από ποτέ, υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι. Στην Πάρο πέρασε ένα υπέροχο διήµερο η Ντορέττα Παπαδηµητρίου, που µε τις πόζες της ανέβασε τη θερµοκρασία στα ύψη στο Ιnstagram. Ξεκίνησε και επίσηµα τις καλοκαιρινές της διακοπές, έχοντας ολοκληρώσει γυρίσµατα και κάθε άλλη επαγγελµατική υποχρέωση.

3
8. Σταματίνα Τσιμτσιλή. 9. Ηλιάνα Παπαγεωργίου. 10. Υβόννη Μπόσνιακ. 11. Σμαράγδα Καρύδη.

Τον ήλιο και τον εξαιρετικό καιρό θέλησε να εκµεταλλευτεί η Αγγελική Ηλιάδη, περνώντας στιγµές χαλάρωσης. Η γνωστή τραγουδίστρια κάνει ένα διάλειµµα από τις επαγγελµατικές της υποχρεώσεις και απολαµβάνει στιγµές ξεκούρασης, τις οποίες δεν διστάζει να µοιραστεί µε τους φίλους της στα social media.

4
12. Φαίη Σκορδά.

«Καλοκαιράκι», έγραψε η Ναταλία ∆ραγούµη στον προσωπικό της λογαριασµό στο Instagram, δηµοσιεύοντας µια φωτογραφία-ωδή στο µπλε, καθώς εκτός από το µπλε του Αιγαίου, το µπλε του µπικίνι της πρωταγωνιστούσε επίσης στο συγκεκριµένο καρέ.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 15/7