Μετά το τέλος της εκπομπής της στο Action24, η Ανθή Σαλαγκούδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Yes και στον Γιώργο Βιολέντη.


Η γνωστή δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα τηλεοπτικά της σχέδια και το ενδεχόμενο επιστροφής της στο Survivor.

Πιο συγκεκριμένα, η Ανθή Σαλαγκούδη δήλωσε: «Ήταν ένας χρόνος πολύ απαιτητικός, πάρα πολύ δύσκολος με πάρα πολλή επικαιρότητα. Είχαμε δυσάρεστα γεγονότα, διπλές εκλογές, νομίζω ότι ανταπεξήλθαμε. Κάποιες συζητήσεις για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν έχουν γίνει. Δεν θα συνεχιστεί η συγκεκριμένη εκπομπή, είμαι έτοιμη για καινούργιες προκλήσεις. Δεν αποκλείω κάποιο είδος εκπομπής».


«Όλοι επηρεάζονται από τα νούμερα τηλεθέασης. Σε αυτόν τον σταθμό, στο Action24, επειδή είναι ένα νεοσύστατο κανάλι, δεν δίναμε τόση σημασία στα νούμερα τηλεθέασης. Η διοίκηση τουλάχιστον, δεν ήταν δική μου απόφαση», πρόσθεσε, επίσης, η Ανθή Σαλαγκούδη.


Όσον αφορά το ενδεχόμενο να τη δούμε σε έναν νέο κύκλο του Survivor, η Ανθή Σαλαγκούδη απάντησε ότι «μου έκαναν πρόταση να πάω στο All Star, ο κύκλος αυτός έχει κλείσει για εμένα».