Μετά από αναφορές που έγιναν στο προφίλ του Τριαντάφυλλου στο Instagram, ο λογαριασμός του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης έκλεισε.

Σύμφωνα με όσα είπε ο τραγουδιστής στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes», οι αναφορές προέρχονται από άτομα που ενοχλήθηκαν με όσα έλεγε όλο αυτό το διάστημα για το Survivor και τον άλλοτε κολλητό του φίλο, Σάκη Κατσούλη.

«Έκλεισε το προφίλ μου στο Ιnstagram. Μάλλον, από ό,τι μου είπε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έγιναν πολλές αναφορές. Όλα είναι σε δικηγόρο. Θα γίνουν όλες οι διαδικασίες. Έχω ανοίξει ένα δεύτερο προφίλ για την ώρα, μάλλον όμως θα ανοίξει και το προηγούμενο», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, τόνισε: «Αυτοί που μου κατέβασαν το προφίλ είναι σίγουρα άνθρωποι που έχουν πειραχτεί από δηλώσεις μου για το Survivor. Σίγουρα. Από τη στιγμή όμως που έχει κερδίσει αυτός που θέλανε, δε καταλαβαίνω γιατί να το κάνουν. Εγώ, επειδή δεν είμαι ψώνιο, δεν πήρα το μπλε τικ, που θα μπορούσα να το είχα πάρει. Αν το είχα πάρει, δε θα μπορούσαν να κάνουν αναφορές».

«Δεν μετανιώνω»

«Δεν έχω μετανιώσει για κανέναν που έχω στηρίξει. Ούτε για το 2021 που στήριξα τον Σάκη μετανιώνω, πάντα θα εύχομαι τα καλύτερα για τον Σάκη και τη Μαριαλένα, ούτε για τον Μπάρτζη που τον στήριξη τώρα μετανιώνω», πρόσθεσε ο Τριαντάφυλλος.