Αντίστροφα μετράει η Τζένη Μελιτά για τον γάμο της με τον Σπύρο Μαργαρίτη. Το ζευγάρι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μετά από εννιά χρόνια σχέσης.

Μιλώντας πρόσφατα στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» η Τζένη Μελιτά είχε εξομολογηθεί για τη σχέση της: «Είμαστε στα 9 χρόνια και θα πάμε στα 10. Έχουμε περάσει την κρίση της επταετίας με πολύ προσωπική δουλειά και των δύο. Έχουμε κάτσει 2-3 φορές κάτω και έχουμε πει ”θέλουμε να προσπαθήσουμε;” Και το έχουμε καταφέρει».

H ανάρτηση με την πρόβα νυφικού

Στο πλαίσιο της γαμήλιας προετοιμασίας η Τζένη Μελιτά ανέβασε ένα βίντεο στα social media το απόγευμα της Παρασκευής, αποκαλύπτοντας πως την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στο ατελιέ γνωστής σχεδιάστριας για την τελική πρόβα του νυφικού της.

«Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε και την τελική πρόβα για το νυφικό μου για να αποφασίσουμε το σχέδιο. Μακάρι να μπορούσα να σας δείξω λιγάκι, γιατί μου έχετε στείλει άπειρα πανέμορφα μηνύματα για να εμπνευστείτε κι εσείς. Τι να κάνω που δεν πρέπει να μάθει ο γαμπρός @spiros.margar τίποτα;! Είναι δεμένα τα χέρια μου!» έγραψε χαρακτηριστικά η Τζένη Μελιτά.

12