Στην παρέα του «Καλοκαίρι #yes» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το κίνημα #metoo και αν ο ίδιος έχει γίνει μάρτυρας κάποιοι περιστατικού.

«Έχει συμβεί να έχω μία εμπειρία, αλλά εντάξει όχι τόσο σοβαρά πράγματα όσο αυτά που υπάρχουν», δήλωσε αρχικά και συνέχισε: «Δεν συνέβη κάτι σε εμένα. Ήμουν μάρτυρας, αλλά κι αυτό πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης, έγινε ότι ήταν να γίνει. Δεν έχει καμία σχέση με αυτά τα πολύ χοντρά που γίνονται. Όχι ότι δεν ήταν σοβαρό, γιατί χέρι να σηκώσεις σε έναν συνάνθρωπο, δεν νομίζω ότι έχει κανένας το δικαίωμα, ούτε να περνάει από το μυαλό του».

«Ο χώρος μας βόλευε λίγο παραπάνω στο να προβληθεί το όλο θέμα. Είναι τεράστιο και σε όλους τους χώρους. Και στην τηλεόραση θα σας έρθει, μη στεναχωριέστε», πρόσθεσε.

«Υπάρχουν πράγματα που γίνονται καθημερινά σε όλο το φάσμα της κοινωνίας μας, καλό είναι να μη τα ζει κανείς. Όποιος τα ζει, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να μιλάει και να το τελειώνει επί τόπου. Σίγουρα κάποιοι άνθρωποι που το έχουν μέσα τους θα σκέφτονται και δεύτερη φορά πριν κινηθούν κατ’ αυτόν τρόπο. Για κανέναν λόγο δεν πρέπει να κάνουμε γαργάρα. Ούτε για τη δουλειά, θα έρθει άλλη», τόνισε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Για το ότι παιδιά άπό άλλους χώρους μπαίνουν στον χώρο της υποκριτικής: «Προσωπικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα με κανέναν. Ή θα σε δεχτεί η δουλειά ή όχι. Αν κάνεις και αντέχεις στο σανίδι θα σε κρατήσει, αν όχι θα σε αποβάλει. Τον δρόμο του καθένα δεν θα τον ορίσω εγώ. Ωραίο είναι να έχουμε την υποδομή για ό,τι κάνουμε. Υπάρχει χώρος για όλους».