Τα γενέθλιά της έχει σήμερα 13/7 η Μαριάντα Πιερίδη και οι συνεργάτες της στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» της επιφύλασσαν εκπλήξεις.

Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο πλατό μόνη της και αφού καλημέρισε τους τηλεθεατές, τότε αναρωτήθηκε πού βρίσκονται οι δύο συνεργάτες της, η Φελίσια Τσαλαπάτη και ο Τριαντάφυλλος.

Τότε εμφανίστηκαν στο πλατό και οι δύο, κρατώντας μια τούρτα γενεθλίων, με τη Μαριάντα Πιερίδη να μένει άναυδη χαμογελώντας.

Μετά την έκπληξη που της ετοίμασαν ο Τριαντάφυλλος και η Φελίσια Τσαλαπάτη στην έναρξη της εκπομπής τους «Καλοκαίρι #yes», την περίμενε ακόμα μία έκπληξη που τη συγκίνησε τόσο ώστε δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Μέσω skype εμφανίστηκε πρώτη η καλή φίλη και κουμπάρα της Μαριάντας Πιερίδη, Ντίνα Νικολάου, η οποία μίλησε με πολύ τρυφερά και όμορφα λόγια για την τραγουδίστρια.

«Χρόνια πολλά, κορίτσι μου, να χαίρεσαι τα αγόρια σου. Καλή επιτυχία σε όλη την ομάδα. Να σκίσετε. Είστε η καλοκαιρινή μας παρέα. Τι θα κάνεις; Θα κλάψεις; Να μου το προσέχετε αυτό το κορίτσι γιατί είναι ευσυγκίνητο», ανέφερε αρχικά η Ντίνα Νικολάου, με τη Μαριάντα Πιερίδη εμφανώς συγκινημένη να της ζητεί μία συμβουλή για τον νέο της ρόλο ως παρουσιάστρια.

«Θα σου πω αυτό που μου είχαν πει κι εμένα πριν πολλά, πολλά χρόνια, όταν βγήκα πρώτη φορά στην τηλεόραση. Μου είπαν να είμαι ο εαυτός μου, αυτό να είσαι κι εσύ. Εγώ αυτό αγαπώ. Είσαι ένας άνθρωπος με δυναμισμό, με πολύ ωραία αισθήματα, μια πολύ καλή φίλη, μια πολύ καλή σύζυγος, μια πολύ καλή μαμά. Είσαι ένας άνθρωπος πολύ επικοινωνιακός, που αγαπά τους ανθρώπους», ανέφερε η Ντίνα Νικολάου, με τη Μαριάντα Πιερίδη να μη μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Στη συνέχεια, μέσω skype εμφανίστηκε στην εκπομπή και ο σύζυγος της Μαριάντας Πιερίδη, Δημήτρης Κατριβέσης, ο οποίος παρότι βρίσκεται στην Κύπρο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, φρόντισε να στείλει και μια πολύ όμορφη τούρτα στο πλατό.