Η Μαριάντα Πιερίδη πέρασε μια ξέγνοιαστη ημέρα στην παραλία της Βουλιαγμένης και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στην ακτή, να περπατά με το στυλάτο μαγιό της, αμέριμνη.

Η 50χρονη τραγουδίστρια έκανε μια αξιοσημείωτη πορεία στον χώρο της μουσικής, με τις συνεργασίες και τις εμφανίσεις της να είναι ακόμη το σήμα κατατεθέν της, ενώ το 2012 οι θαυμαστές την παρακολουθούσαν στο χορευτικό show του ANT1 Dancing with the stars.

Όσο για την προσωπική της ζωή, έχει αποκτήσει ένα παιδί, τον Νικόλα, με τον μουσικό και tattoo artist Νέστωρα Φωτιάδη και είναι παντρεμένη με τον σεφ Δημήτρη Κατριβέση. Σήμερα ασχολείται με τη γυμναστική, είναι δασκάλα Yoga και το σώμα της μαρτυρά πως δεν αφήνει να περάσει ούτε μέρα χωρίς προπόνηση.

Η Μαριάντα Πιερίδη που καθημερινά πλέον τα καλοκαιρινά πρωινά θα κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του Open, με τον Τριαντάφυλλο και τη Φελίσια Τσαλαπάτη στην εκπομπή «Καλοκαίρι YES», εθεάθη στην παραλία φορώντας το μπικίνι της.

Εκείνο που δεν πέρασε απαρατήρητο -εκτός από το stylish μαγιό της- είναι το γυμνασμένο της σώμα. Έχει ένα εντυπωσιακό κορμί και οι κοιλιακοί της είναι «φέτες».

Όσο για το μπικίνι της, είναι μαύρο με λαμπερές ιδιαίτερες χρωματιστές λεπτομέρειες. Φόρεσε κοσμήματα και απογείωσε το beach look της, δίνοντας έμπνευση στους θαυμαστές της.

Δείτε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν: