Όλα τα είδη μουσικής φαίνεται ότι ακούει ο ροκ τραγουδιστής των Maneskin, Νταμιάνο Νταβίντ. Αυτό δείχνει τουλάχιστον η τελευταία του ανάρτηση που έχει «άρωμα» Ελλάδας.

H ανάρτηση

Ο 24χρονος νικητής της Eurovision με τους Maneskin ανέβασε ένα διαφορετικό story στο Instagram του με τους 5,2 εκατομμύρια ακολούθους. Ο frontman του ιταλικού συγκροτήματος δημοσίευσε μία επιτυχία του Νίκου Βέρτη, το «Αν είσαι ένα αστέρι». Στην περιγραφή της ανάρτησης ο Νταβίντ έβαλε emoji με την ελληνική σημαία και δίπλα μία κόκκινη καρδιά.

«Διεθνής καριέρα»

Το συγκεκριμένο τραγούδι του Νίκου Βέρτη φαίνεται πως διαγράφει «διεθνή» καριέρα, μια και ο Νταβίντ δεν είναι ο μόνος που το μοιράστηκε με το κοινό του. 


Στις 20 Ιουνίου η Τουρκάλα ηθοποιός Εντά Ετζέ και ο μπασκετμπολίστας της Γαλατασαράι Μπουγκραχάν Τουντσέρ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και για τον πρώτο τους χορό επέλεξαν το «Αν είσαι ένα αστέρι».

Στο βίντεο που ανέβασε η ίδια στα social media φαίνεται να τραγουδά στον αγαπημένο της κάθε στίχο του τραγουδιού, κοιτάζοντάς τον στα μάτια. Εκείνος κοιτάζοντάς την λιώνει και προσπαθεί να της τραγουδήσει στα ελληνικά. 

Δείτε το βίντεο