Τον Νίκο Μπάρτζη ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός ως τρίτο παίκτη του τελικού για το «Survivor», το οποίο πια μεταφέρθηκε στο Γαλάτσι. Πέρασε το εμπόδιο του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και θα τεθεί απέναντι στον Σάκη Κατσούλη

«Για μένα και οι δύο έχετε αγαπηθεί πάρα πολύ, είναι κάτι το οποίο ένιωθα να συμβαίνει. Και ήρθε η ώρα να δούμε ποιος θα βρεθεί στην τριάδα του τελικού. Ο παίκτης που ο κόσμος αποφάσισε να είναι ένας από τους τρεις διεκδικητές είναι ο Νίκος Μπάρτζης. Να δώσω συγχαρητήρια στον Νίκο Μπάρτζη που βρίσκεται πλέον στην τριάδα, αλλά δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την ικανότητα του Μάριου. Θέλω να δώσετε το πιο ζεστό σας χειροκρότημα στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη», είπε ο Γιώργος Λιανός στην πρώτη διαδικασία πρόκρισης, με τον κόσμο να ξεσπά σε χειροκροτήματα και επιφωνήματα.

Αυτό απογοήτευσε την Καρολίνα Ζακλίν-Καλύβα, που είχε προαισθανθεί τον Μάριο Πρίαμο στην τελική τριάδα. 

Αργότερα ήταν η σειρά να βγουν οι δύο φιναλίστ. Πρώτος διέβη τον Ρουβίκωνα ο Κατσούλης, που είχε κερδίσει τον τίτλο το 2021, αφήνοντας τους Μπάρτζη και Ρουμελιώτη έκθετους για τη δεύτερη θέση. Η τελευταία έμεινε εκτός στη δεύτερη διαδικασία. 







Γιωρίκας Πιλίδης, Ηλίας Γκότσης, Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Αφροδίτη Σκαφίδα ήταν οι πέντε παίκτες που αποβλήθηκαν από τον all star κύκλο του ριάλιτι και δεν μπόρεσαν να πάρουν θέση στις κερκίδες του Γαλατσίου.

Μεγάλη έκπληξη αποτέλεσε, ωστόσο, το γεγονός ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν βρέθηκαν στον ημιτελικό.