Μια ξεχωριστή στιγμή έζησε το βράδυ της Κυριακής 10/07/2023 η Έλενα Τσαγκρινού, καθώς ενώ βρισκόταν σε γνωστό κλαμπ στον Πειραιά, ο DJ Stephan γονάτισε και της έκανε πρόταση γάμου.

Ο DJ Stephan ενώ βρισκόταν στο πλευρό της αγαπημένης του, γονάτισε δίνοντάς της το δαχτυλίδι, με την Έλενα Τσαγκρινού να μένει άναυδη.

«Θα το κάνω φλώρικα αλλά δεν πειράζει. Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου. Πες το δυνατά να το ακούσουν» είπε ο DJ Stephan, με την Έλενα Τσαγκρινού να σκύβει για να τον αγκαλιάσει δίνοντάς του ένα φιλί. «Εννοείται θέλω να γίνω η γυναίκα σου», απάντησε η τραγουδίστρια.

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο DJ Stephan ζουν την καλύτερη φάση της σχέσης τους, είναι μαζί περίπου έναν χρόνο και μάλιστα συγκατοικούν από την πρώτη στιγμή της σχέσης του.

Συγκατοικούμε από την πρώτη ημέρα

«Είμαστε μαζί εδώ και έναν χρόνο. Συγκατοικούμε από την πρώτη ημέρα. Είναι πάρα πολύ ωραία. Η Έλενα είναι σαν μωρό στο σπίτι, οπότε δεν ενοχλεί ποτέ. Δεν με καταπιέζει η Έλενα. Ο καθένας προσπαθεί να κάνει την καθημερινότητά του, χωρίς να εμποδίζει ο ένας τον άλλον αλλά η αλήθεια είναι ότι θέλουμε να περνάμε πολύ χρόνο μαζί», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξη στο «Happy Day» ο DJ Stephan

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: