Το δικό της «αντίο» στο τηλεοπτικό κοινό είπε για τη φετινή σεζόν η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια ανανέωσε το ραντεβού της για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και εκτός, από τον Σάββα Πούμπουρα και τον ιδιαίτερο τρόπο που τον αποχαιρέτησε, θέλησε να πει δυο λόγια για μερικούς ακόμα συνεργάτες της που δε συνεχίζουν στο πλευρό της.

Ο λόγος για τη βοηθό αρχισυντάκτριας Δέσποινα Τσόκου, τον υπέυθυνο καλεσμένων Αλέξανδρο Πρίφτη αλλά και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου, η οποία «μεταπηδά» στην εκπομπή του καλού της φίλου, Κώστα Τσουρού.

«Επειδή φέτος από την εκπομπή μας θα φύγουν και κάποια άλλα παιδιά, κάποια παιδιά που με πολλή πολλή αγάπη όχι μόνο δούλεψαν, αλλά έδωσαν τη ψυχή και την καρδιά τους, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Δέσποινα, τον Αλέξανδρο και τη Δήμητρα. Δήμητρα, είμαι σίγουρη ότι μαζί θα είσαστε, είσαστε χρόνια φίλοι… Να είσαι καλά. Για όλους τους υπόλοιπους που φυσικά παραμένουν, για τους ανθρώπους του γραφείου, τους οπερατέρ, τους τεχνικούς, όλοι πάνω κάτω… Ο σκηνοθέτης μου, ο παραγωγός μου, ο floor manager…

Όλους σας ευχαριστώ πολύ! Ευχαριστώ και το κανάλι μου. Ήμουν τόσο τυχερή που επέστρεψα στην τηλεόραση σε ένα τέτοιο μέρος, σε ένα κανάλι καταπληκτικό, με ανθρώπους υπέροχους, με συνεννόηση που ίσως δεν θα έβρισκα ποτέ ξανά. Mega μου… Γεια σας» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.