Αυλαία σήμερα 07/07/2023 και για το «Καλημέρα Ελλάδα» και ο Γιώργος Παπαδάκης αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό. Αντίθετα, η Μαρία Αναστασοπούλου θα συνεχίσει να βρίσκεται για λίγο ακόμη στον τηλεοπτικό αέρα, καθώς από Δευτέρα θα είναι στην πρωινή εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί».

Η Μαρία έφερε έναν καινούργιο αέρα

«Το πιο σημαντικό γεγονός γι’ αυτή την εκπομπή έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται Μαρία Αναστασοπούλου. Η Μαρία έφερε έναν καινούργιο αέρα, μία νέα πνοή σε αυτή την εκπομπή. Ήταν δύσκολο το περπάτημά μας στην αρχή. Πρόκειται για μία δυναμική κυρία και υπέροχη δημοσιογράφο. Θέλω να σε ευχαριστήσω που αποδέχθηκες την πρόσκληση να είσαι μαζί μας», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Η Μαρία Αναστασοπούλου απάντησε: «Εγώ σε ευχαριστώ και ευχαριστώ όλη την ομάδα, τη φανταστική ομάδα που έχετε φτιάξει όλα αυτά τα χρόνια».

Eυχαριστώ που με ανέχεστε 32 χρόνια

Ο Γιώργος Παπαδάκης τόνισε στη συνέχεια πως «θέλω να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλους εσάς που με ανέχεστε 32 χρόνια. Να σας ευχηθούμε καλό καλοκαίρι, να πάνε όλα καλά. Να σας ευχαριστήσουμε για ό,τι κάνατε για εμάς και σ' εσάς οφείλεται το γεγονός ότι εμείς είμαστε εδώ.

Θα συνεχίσουμε να είμαστε έτσι όπως είμαστε

Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε έτσι όπως είμαστε, με τα λάθη μας. Εγώ όχι για πολύ, η Μαρία για πάρα, πάρα πολύ. Είναι η 32η χρονιά που αποχαιρετώ για την τηλεοπτική χρονιά, έχω κάνει 32 αποφωνήσεις. Να είστε καλά, γεροί κι ευλογημένοι. Καλημέρα Ελλάδα, πολλά φιλιά».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: