Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» επιβεβαιώνοντας τις φήμες για την πρόταση που του έγινε για το «Fame Story».

Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά για το «Fame Story»

«Μου έχει γίνει πρόταση για το "Fame Story", δεν ξέρω κατά πόσον παραβιάζω κάποιο απόρρητο. Ήταν και πάρα πολύ καλή πρόταση, το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Υπάρχει μία εκπομπή που παίζεται τώρα και μας είχε προταθεί με τη γυναίκα μου να την παρουσιάσουμε. Δεν την έχω δει όμως για να ξέρω εάν κάναμε λάθος ή όχι. Ένας την παρουσιάζει, εμάς μας είχε προταθεί να την παρουσιάσουμε ως ζευγάρι. Εμένα δεν μου άρεσε το concept. Δεν έχω αποκλείσει την τηλεόραση. Κάποτε επέλεγα τις τηλεοπτικές προτάσεις επειδή δεν είχα άλλη δουλειά».

Επηρέασε τη σχέση τους η τηλεόραση 

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στη συνεργασία στην τηλεόραση με τη σύζυγό του, Αντελίνα, λέγοντας πως όταν έκαναν εκπομπή μαζί, επηρέασε τη σχέση τους, κάνοντάς της κακό.

Τα περισσότερα ζευγάρια της τηλεόρασης χώρισαν

«Τα περισσότερα ζευγάρια που έκαναν μαζί τηλεόραση μετά χώρισαν, υπάρχει μία τριβή στο ζευγάρι μεγαλύτερη απ’ ό,τι εάν δεν δούλευαν μαζί και στην τηλεόραση. Το ένιωσα, το έζησα εκείνο το 6μηνο που κάναμε το "Σου-Κου Family". Δεν έχω πει πως δεν θέλω να ξαναδουλέψω με τη γυναίκα μου. Είμαστε μια χαρά και πιο ώριμοι δύο χρόνια μετά. Η γυναίκα μου πριν από το 2024 δεν θα επιστρέψει στην τηλεόραση, είπαμε να τελειώσει η μικρή και το Δημοτικό. Η σχέση μας είναι τώρα καλύτερα από ποτέ και θέλουμε αυτό να το κρατήσουμε λίγο ακόμα, οπότε είπαμε να απέχει λίγο ακόμα, να είναι σπίτι. Ας πάω εγώ φέτος στην τηλεόραση και του χρόνου βλέπουμε», ανέφερε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


111111111111111111111111111