Μια νίκη πέτυχε ο Κέβιν Κόστνερ στο δικαστήριο την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023 για το διαζύγιό του από την εν διαστάσει σύζυγό του, Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ. Δικαστής υποχρεώνει την 49χρονη σχεδιάστρια τσαντών να μετακομίσει από το κοινό οικογενειακό τους σπίτι μέχρι τις 31 Ιουλίου, διατηρώντας τους όρους του υπάρχοντος προγαμιαίου συμβολαίου τους, σύμφωνα με το «TMZ».

Ζήτησε παράταση

Οι δικηγόροι της Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ, ωστόσο, υποστήριξαν ότι δεν είχε αρκετό χρόνο ή χρήματα για να βρει άλλο μέρος να μείνει μέχρι το τέλος του μήνα. Ζήτησαν από τον δικαστή να δώσει παράταση μέχρι τις 15 Αυγούστου. Παρ' όλα αυτά, ο δικαστής απέρριψε τελικά το αίτημά τους.

Τον Μάιο, η πρώην σύζυγος του ηθοποιού κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μετά από 18 χρόνια γάμου, επικαλούμενη «αγεφύρωτες διαφορές». Τότε, ζήτησε την κοινή επιμέλεια των τριών παιδιών τους, με τον ηθοποιό να καταθέτει, επίσης, το ίδιο αίτημα. Πηγές δήλωσαν στο «Page Six» ότι ο σταρ του «Yellowstone» αιφνιδιάστηκε από την απόφαση της Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ να χωρίσουν.

Τι ισχυρίζεται ο Κόστνερ

Μετά την αίτησή της για διαζύγιο, ο Κέβιν Κόστνερ ισχυρίστηκε ότι η πρώην σύζυγός του αρνιόταν να μετακομίσει από το κοινό τους σπίτι, παρόλο που είχε υπογράψει τον συγκεκριμένο όρο που υπήρχε στο προγαμιαίο συμβόλαιό τους. Ο ηθοποιός του «Bodyguard» δήλωσε ότι είχε ήδη δώσει στην πρώην σύζυγό του πάνω από 1,2 εκατ. δολάρια, τα οποία ισχυρίστηκε ότι ήταν υπεραρκετά για να βρει κάπου αλλού να μείνει.

Ο Κόστνερ φέρεται επίσης να προσφέρθηκε να δώσει στην πρώην σύζυγό του προκαταβολή 10.000 δολαρίων για τα έξοδα μετακόμισής της και 30.000 δολάρια τον μήνα για να νοικιάσει ένα σπίτι, «ως μέρος των υποχρεώσεων διατροφής των παιδιών του». Ωστόσο, η Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ υποστήριξε τότε ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της δεν είχε «καμία νομική βάση» για να τη διώξει.

Η μητέρα τριών παιδιών, η οποία ανέφερε ότι δεν εργάζεται από τότε που γεννήθηκε ο μεγαλύτερος γιος τους το 2007, ζητάει 248.000 δολάρια μηνιαίως ως διατροφή για τα παιδιά.