Την φαντασμαγορική επίδειξη μόδας του μόδιστρου Stephane Rolland στο Παρίσι είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει η Ρόη Δανάλη Αποστολοπούλου με τις κόρες της.

Η επίδειξη μόδας έλαβε χώρα στα πλαίσια της εβδομάδας μόδας υψηλής ραπτικής στο Παρίσι. Η κολεξιόν του Stephane Rolland ήταν αφιερωμένη στην Μαρία Κάλλας! Πραγματοποιήθηκε στην ξακουστή όπερα Garnier του Παρισιού με το ιδιαίτερο ταβάνι διακοσμημενο από τον Marc Chagall.



Τα μοντέλα με υπέροχες τουαλέτες υψηλής ραπτικής ανέβαιναν τα σκαλιά της όπερας, όπως ακριβώς και η Μαρία Καλλας πριν πολλά χρόνια. Τα φορέματα ήταν γραμμικά και με υπέροχο υπέρβλητικό κόψιμο. Το σκηνικό στην όπερα ήταν ιδιαίτερο με τον γνωστό σκηνοθέτη Claude Lalouche να βιντεοσκοπεί την επίδειξη για τις ανάγκες της καινούργιας του ταινίας.



Φέτος γιορτάζουμε τα 100 χρόνια από την γέννηση της Μαρίας Κάλλας, γεγονός στο οποίο ειχε αναφερθεί η Ρόη Δανάλη Αποστολοπούλου στην όπερα του Μονακό μπροστά στον πρίγκηπα Αλβέρτο του Μονακό ως πρέσβειρα του γκαλά για τα βραβεία Καλλας που οργανώθηκαν εκεί.