Η Μέγκι Ντρίο και ο σύντροφός της Γιάννης Παπάς έκαναν το επόµενο βήµα στη σχέση τους. Συγκεκριµένα, το γνωστό µοντέλο και ο επιχειρηµατίας, που ασχολείται µε τα ναυτιλιακά, σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «S», εδώ και λίγο καιρό µένουν κάτω από την ίδια στέγη έπειτα από τρία χρόνια σχέσης, στο Πανόραµα Βούλας.

Ο Γιάννης µε έχει στηρίξει σε όλα

Το µοντέλο µάς µίλησε για τον σύντροφό της: «Ο Γιάννης µε έχει στηρίξει σε όλα. Ειδικά µετά τον θάνατο της µητέρας µου είναι ο µόνος που µπορώ να απευθυνθώ και να εµπιστευτώ στη ζωή µου. Περνάµε τις κρίσεις µας ανά διαστήµατα, αλλά πάντα τα ξεπερνάµε και αυτό µου δίνει να καταλάβω όσο περνάει ο χρόνος ότι είναι ο άνδρας της ζωής µου.

Μέχρι στιγµής δεν έχουµε κάνει συζήτηση για γάµο

Μέχρι στιγµής δεν έχουµε κάνει συζήτηση για γάµο, διότι εγώ αυτή την περίοδο ασχολούµαι µε το δικό µου brand, το οποίο θα λέγεται Meggi’s Magic και θα περιλαµβάνει οκτώ προϊόντα οµορφιάς. Θα έχω e-shop όπου θα πωλούνται και αναµένεται να λειτουργήσει µέχρι τα τέλη του Οκτώβρη. Είµαι πάρα πολύ χαρούµενη γι' αυτό το νέο µου επαγγελµατικό εγχείρηµα».

Αγαπιόµαστε αληθινά µε τον Γιάννη

Η ίδια, µάλιστα, παραδέχεται ότι δεν είναι εύκολος άνθρωπος: «Αγαπιόµαστε αληθινά µε τον Γιάννη και εκείνος κάνει τεράστια υποµονή µαζί µου. Είµαι ένας άνθρωπος ιδιότροπος, κυκλοθυµικός, κάτι που “δοκιµάζει” τον έρωτά µας και που αποδεικνύει καθηµερινά ότι είναι ο άνδρας της ζωής µου.

Τον αγαπώ πολύ και είµαι πολύ τυχερή που τον έχω στη ζωή µου», καταλήγει η Μέγκι Ντρίο.


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ