Τη Γαλλική Ριβιέρα επισκέφτηκαν τις προηγούμενες ημέρες η Ιωάννα Τούνη και η Στέλλα Πάσσαρη και μοιράστηκαν με το κοινό τους την εμπειρία τους.

Οι δύο φίλες και γνωστές Instagrammer βρέθηκαν στο Μόντε Κάρλο, το Σεν Τροπέ και τη Νίκαια και δημοσίευσαν φυσικά, στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media στιγμιότυπα και βίντεο από το ταξίδι τους.

Στις αναρτήσεις τους, αναφέρθηκαν επίσης, στο κόστος του ταξιδιού, με την Στέλλα Πάσσαρη να δημοσιεύει ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο εξηγούσε αναλυτικά τα έξοδα που έκανε.
touni_1


Σε άλλο βίντεο με τίτλο «Τι μου αγόρασα από πανάκριβους οίκους» που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη, δείχνει τις τσάντες, τα παπούτσια και τις ζώνες που ψώνισε από γνωστούς οίκους, μεταξύ των οποίων Prada, Louis Vuitton και Saint Laurent. Ανάμεσα στις αγορές που έκανε, το σακίδιο Louis Vuitton που πήρε, αξίζει 2.750 ευρώ, ενώ η λευκή Prada τσάντα, κοστίζει 2.700 ευρώ.


@j.touni Πρώτη φορά στην ζωή μου κάνω τόσα ακριβά ψώνια😬💞 γιααα πες! Τι σου άρεσε περισσόρερο; #fy #fyp #montecarlo #haul #viral #shopping #luisvuitton #prada #saintlaurent ♬ πρωτότυπος ήχος - Ioanna Touni








Στη λεζάντα του βίντεο πάντως, η Ιωάννα Τούνη λέει πως πρώτη φορά κάνει τόσο ακριβές αγορές. Όπως ανέφερε η Στέλλα Πάσσαρη, το ταξίδι που πραγματοποίησαν από τη Νίκαια στο Σεν-Τροπέ με ταξί, κόστισε 350 ευρώ.
touni2


Όταν στη συνέχεια, θέλησαν να απολαύσουν τις βουτιές τους στην παραλία, πλήρωσαν συνολικά 180 ευρώ για δύο ξαπλώστρες, δύο πετσέτες και δύο κοκτέιλ. Σε ένα εστιατόριο στην παραλία, όπου θέλησαν να δειπνήσουν, για δύο πιάτα κι ένα μπουκάλι νερό, πλήρωσαν 150 ευρώ.


@stelapassari Τι φαγαμε σε μια ημερα στο Saint-Tropez🏝️🔥🤑 #fyp #travel ♬ original sound - Stela Passari





Όπως σχολίασε στο βίντεό της η Στέλλα Πάσσαρη «δεν χόρτασαν καθόλου».

touni3

Την ίδια ημέρα, βρέθηκαν σε καφετέρια γνωστού οίκου μόδας, όπου έδωσαν 63 ευρώ για έναν καφέ, ενώ ακόμα ένα γεύμα σε εστιατόριο άγγιξε τα 160 ευρώ.