«Τρίτο στεφάνι» για τον 79χρονο θρύλο της ροκ Μικ Τζάγκερ, ο οποίος «θα το πάρει το κορίτσι» Μέλανι Χάμρικ. Παρά τη μεγάλη διαφορά των 43 χρόνων που τους χωρίζουν, ο «γερόλυκος της ροκ» φόρεσε μονόπετρο στον αριστερό παράμεσο της 36χρονης πρώην χορεύτριας μπαλέτου, με την οποία έχει αποκτήσει το όγδοο παιδί του!

Τα δημοσιεύματα περί αρραβώνα φούντωσαν όταν την περασμένη εβδομάδα η σύντροφος του Τζάγκερ εθεάθη με το μονόπετρο δαχτυλίδι, το οποίο εκείνη περιέγραψε ως «δαχτυλίδι υπόσχεσης», όταν ερωτήθηκε τον Νοέμβριο.

«Αν ο Μικ μού έδωσε το δαχτυλίδι; Ναι. Είναι γι’ αυτό το δάχτυλο; Ναι. Αλλά είμαστε σαν τους εφήβους που δίνουμε ο ένας στον άλλο… Στο μυαλό μου είναι ένα δαχτυλίδι υπόσχεσης. Θα είμαστε ανώριμοι και θα το λέμε δαχτυλίδι υπόσχεσης» δήλωσε η 36χρονη.

Ωστόσο, οι φίλοι του ζευγαριού μιλούν για δαχτυλίδι «κανονικού αρραβώνα» και πηγές κοντά στο ζευγάρι τις οποίες προσέγγισε η «Daily Mail» αποκάλυψαν ότι, όταν η Χάμρικ «ήταν στο American Ballet Theatre προ μηνών, έλεγε στους φίλους της ότι αρραβωνιάστηκε με τον Μικ Τζάγκερ.

Ήταν πολύ ξεκάθαρη ότι το δαχτυλίδι της ήταν δαχτυλίδι αρραβώνων και τώρα είναι η αρραβωνιαστικιά του. Η οικογένειά της επίσης γνωρίζει ότι είναι αρραβωνιασμένοι και έχουν ενθουσιαστεί. Ωστόσο, κάποιος πρόσθεσε ότι «δεν υπάρχουν σχέδια για γάμο, αλλά σημαίνει πολλά για τη Μέλανι να αρραβωνιαστεί, αυτό έχει πει. Όλοι οι φίλοι της είναι χαρούμενοι για εκείνη».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από εννέα χρόνια σε συναυλία στο Τόκιο και έχει αποκτήσει ήδη έναν εξάχρονο γιο, που ονομάζεται Deveraux «Devi» Octavian Basil Jagger. Ο σταρ των Rolling Stones, με τους οποίους θα κυκλοφορήσει ένα ακόμη μουσικό άλμπουμ το 2024, έπειτα από είκοσι χρόνια, έχει αποκτήσει οκτώ παιδιά με πέντε διαφορετικές γυναίκες.

Το μεγαλύτερο παιδί του είναι η 52χρονη Κάρις, καρπός της σύντομης σχέσης του με την ηθοποιό και τραγουδίστρια Μάρσα Χαντ. Ακολούθησε η Τζέιντ -51 ετών σήμερα- από την πρώτη του και επί επτά χρόνια (1971-1978) σύζυγό του Μπιάνκα. Σειρά είχαν τα τέσσερα παιδιά που απέκτησε με την Τζέρι Χολ, με την οποία παντρεύτηκαν σε μια τελετή στο Μπαλί το 1990, η οποία κηρύχθηκε άκυρη: η 39χρονη Ελίζαμπεθ, η 32χρονη Τζόρτζια, ο 37χρονος Τζέιμς και ο 25χρονος Γκάμπριελ. Η Λουτσιάνα Χιμένεθ Μοράντ έφερε στον κόσμο το έβδομο παιδί του Τζάγκερ, τον Λούκας, και η Μέλανι Χάμρικ το όγδοο.

Δημοσιεύθηκε στην On Time στις 5/7/2023