Την πρόσφατη συνέντευξη της Μαρίας Ηλιάκη στο «Πρωινό» και την αναφορά της στον Νίκο Μουτσινά σχολίασε το πάνελ της εκπομπής «Happy Day»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Δημήτρης Παπανώτας είχαν έναν διάλογο σχετικά με αυτό.

Τσιμτσιλή: Ο Μουτσινάς δεν κρατάει κακίες

Αρχικά, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Πάντως ο Νίκος Μουτσινάς, στο κομμάτι της δουλειάς, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι δεν κρατάει κακίες και κρατούμενα. Εγώ έχει τύχει να πει κάτι και να του πω αυτό που είπες δεν είναι ωραίο, το προσπερνάμε, μετά θα μου στείλει ένα μήνυμα για καλημέρα. Δεν είναι ένας άνθρωπος που κρατάει κρατούμενα και κάνει λίστες είσαι εχθρός μου, είσαι φίλος μου».

Παπανώτας: Δεν μου λέει τίποτα ότι είναι μεγαλόψυχος τώρα

Σε εκείνο το σημείο της είπε ο Δημήτρης Παπανώτας: «Μισό λεπτό Σταματίνα μου, γιατί η πορεία μου στην τηλεόραση είναι τεράστια. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να κάνουν φόνο για να βγουν μπροστά, φόνο με τα ίδια τους τα χέρια, γυμνά χέρια κιόλας χωρίς γάντι και όταν βγουν μπροστά είναι μεγαλόψυχοι. Αλλά πρέπει να βγουν μπροστά πρώτα. Μέχρι να βγουν μπροστά, μη βρεθείς στον δρόμο τους. Δεν το λέω για τον Νίκο, το λέω γενικά. Καταλαβαίνεις τι εννοώ. Επομένως, δεν μου λέει τίποτα ότι είναι μεγαλόψυχος τώρα. Μέχρι να βγει μπροστά ήτανε; Στις πρώτες συνεργασίες ήτανε»;

«Δεν το ξέρω» του απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ούτε κι εγώ. Ας ρωτήσουμε τη Μαρία» της είπε o Δημήτρης Παπανώτας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: