Γενναιόδωρος αποδείχθηκε ο Ματ Ντέιμον κατά την επίσκεψή του στο νησί των Ανέμων.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, που βρέθηκε στην Μύκονο για μερικές ημέρες συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Λουτσιάνα Μποζάν Μπαρόζο, μετά το γεύμα του σε εστιατόριο στην περιοχή του Ορνού άφησε μαζί με την παρέα του φιλοδώρημα 1.000 ευρώ.

Οι λάτρεις της Μυκόνου


Στα Ματογιάννια περπάτησε πρόσφατα και ο Christian Bale μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά.

Η σύζυγος του βραβευμένου ηθοποιού ενθουσιάστηκε μάλιστα με τη μουσική που έπαιζε ο DJ στο εστιατόριο που είχαν γευματίσει, ο οποίος της έκανε δώρο την playlist του.

Και ο Τζέιμς Χάρντεν επισκέφθηκε τη Μύκονο. Ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες του NBA αποφάσισε να κάνει ένα μικρό καλοκαιρινό διάλειμμα στο δημοφιλές ελληνικό νησί.

Ο 33χρονος με τη χαρακτηριστική γενειάδα, επέλεξε την καλύτερη καμπάνα διάσημου beach bar περιτριγυρισμένος από αιθέριες υπάρξεις.

Το νησί δέχθηκε στις παραλίες του για άλλη μια φορά και τον Eduardo Camavinga. Είναι το τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι που ο ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής Γαλλίας επισκέπτεται τη Μύκονο πριν επιστρέψει στις σκληρές προπονήσεις.

Τη Μύκονο επέλεξε για της διακοπές και η Βραζιλιάνα σταρ Anitta.

Η 30χρονη ποπ σταρ μοιράζεται με τους σχεδόν 65 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instgaram, στιγμιότυπα από την παραμονή της στο νησί των Ανέμων.

Οι λάτρεις του Ιονίου & του Αργοσαρωνικού


Η Νικόλ Κίντμαν επισκέφθηκε τους Παξούς το προηγούμενο καλοκαίρι και όπως φαίνεται έμεινε κατενθουσιασμένη, καθώς πληροφορίες θέλουν τη δημοφιλή ηθοποιό να επισκέπτεται το νησί του Ιονίου για άλλη μια φορά φέτος.

Κάτι, που έχει ήδη κάνει ο ηθοποιός Μόργκαν Φρίμαν.

Στις Σπέτσες βρίσκεται η εντυπωσιακή Κλόντια Σίφερ. Το διάσημο μοντέλο ανήρτησε δύο φωτογραφίες στο Instagram της.