Η ζωή του θύμιζε και συνεχίζει να μοιάζει με παραμύθι. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν θα πάψει ποτέ να είναι ο ίδιος πρωταγωνιστής σε μία παραγωγή, η οποία δεν είναι άλλη από την ζωή του.

Όσα ριάλιτι και τάλεντ σόου κι αν προβάλλονται, η πιο συναρπαστική αφήγηση είναι αυτή η οποία αφορά τις περιπέτειες του μαυροφορεμένου Τούρκου παραγωγού που εδώ και χρόνια βρήκε τηλεοπτικό καταφύγιο στον ΣΚΑΪ και συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην ελληνική τηλεοπτική αρένα.

Έχοντας ολοκληρώσει τα γυρίσματα του «Survivor» στον Αγιο Δομίνικο, ο Ατζούν Ιλιτζαλί βρέθηκε την Κυριακή στην Μύκονο και το βράδυ γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι τα γενέθλια της νέας συντρόφου του, της Ayca Cagla Altunkaya.

Στα stories που ανέβασε ο Τούρκος παραγωγός στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, δηλώνει την αδυναμία του στο αγαπημένο του εστιατόριο τη «Σπηλιά» στην Μύκονο, όπου και βρέθηκε το Σαββατοκύριακο με το σκάφος του.



Το βράδυ ακολούθησαν βίντεο από το σβήσιμο των κεριών στη γενέθλια τούρτα της καλλονής συντρόφου του, παρουσία φίλων και συνεργατών αλλά και του αδελφικού φίλου και συνεταίρου του Εσάτ Γιοντούνκ. Ο ίδιος μάλιστα έκανε ποστ χθες, Κυριακή, με έξι φωτογραφίες του με την Ayca εκφράζοντας την αγάπη του στο πρόσωπό της. Τέταρτος γάμος στον ορίζοντα; Θα δείξει. Αλλωστε μέχρι τα 50 του ήδη συμπλήρωσε τρεις.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



1-Acun-Il_cal_-1
1-Acun-Il_cal_-2
1-Acun-Il_cal_-3
1-Acun-Il_cal_-4
1-Acun-Il_cal_-5
1-Acun-Il_cal_-6