Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα δεν αποφάσισαν να εγκαταλείψουν μόνιμα την πρωτεύουσα, απλώς για ένα διάστημα θα ζήσουν μακριά από την Αθήνα μέχρι να ανακατασκευαστεί το σπίτι τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα από τη μέρα που έγινε μαμά, έχει βάλει τις δυο κόρες της σε απόλυτη προτεραιότητα και φροντίζει να αφιερώνει σε εκείνες το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας της.

Τα παιχνίδια και οι βόλτες αποτελούν αγαπημένη τους συνήθεια με τη γνωστή influencer να μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα από τις δραστηριότητές της με τους διαδικτυακούς της φίλους.



Η Αριάνα και η Φιλίππα δείχνουν να έχουν αγαπήσει τη νέα τους ζωή στο νησί, περνώντας πολύ χρόνο στην παραλία, ενώ τα απογεύματα είναι αφιερωμένα στη ζωγραφική που αγαπούν πολύ ή σε βόλτες σε πανέμορφα σοκάκια του νησιού.



Ο Σάκης Τανιμανίδης ταξιδεύει αρκετά συχνά στην Αθήνα αλλά και σε χώρες του εξωτερικού, καθώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορεί να βρίσκεται μόνο στο νησί.



Η Χριστίνα Μπόμπα από την πλευρά της έχει καταφέρει να εργάζεται από το σπίτι, συνδυάζοντας παράλληλα και την επαγγελματική αλλά και την προσωπική της ζωή.




Τα 2α γενέθλια των δίδυμων κοριτσιών τους

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023, οι τρυφεροί γονείς έζησαν μια ξεχωριστή ημέρα στο νησί, καθώς γιόρτασαν τα 2α γενέθλια των δίδυμων κοριτσιών τους και όπως ήταν αναμενόμενο, διοργάνωσαν το πιο ξεχωριστό πάρτι γενεθλίων με αγαπημένους φίλους και συγγενείς.

Η Χριστίνα Μπόμπα μάλιστα, είχε δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από το πάρτι γενεθλίων της Αριάνας και της Φιλίππας, και τις είχε συνοδεύσει με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.



«Τα κορίτσια μας έγιναν 2 χρόνων και μου φαίνεται απίστευτο! Σα χθες θυμάμαι τα δυο μικρά μωράκια που τώρα είναι κοριτσάκια, που περπατούν και μιλούν ακατάπαυστα. Να σας βλέπουμε χαμογελαστές είναι η μεγαλύτερή μας ευτυχία! Με τον ανεξάντλητο ενθουσιασμό σας, το πείσμα σας, τα παιχνίδια σας, τη φαντασία σας κάθε μέρα είναι γιορτή για εμάς! Χρόνια πολλά στα πλάσματα που έδωσαν το βαθύτερο νόημα στη ζωή μας! Ας συνεχίσουμε να γελάμε, να μοιραζόμαστε αξέχαστες στιγμές όλοι μαζί, να αγκαλιαζόμαστε και να μας εμπνέετε καθημερινά!».

Σειρά είχαν τα γενέθλια της Χριστίνας Μπόμπα, καθώς η σύζυγος του παρουσιαστή είχε την τιμητική της… Η τρυφερή μητέρα, την Παρασκευή 30/06/2023 είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε έχοντας στο πλευρό της τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα.



Συγγενείς, φίλοι, αλλά και ο σύζυγό της, Σάκης Τανιμανίδης ανήρτησαν στα social media φωτογραφίες και βίντεο από το μίνι πάρτι που οργάνωσαν στο σπίτι της στην Αντίπαρο, στέλνοντας παράλληλα και τις ευχές τους.



Εκείνη όμως που λάτρεψε η Χριστίνα Μπόμπα, ήταν η έκπληξη που δέχτηκε από τις μικρές της, οι οποίες εμφανίστηκαν μπροστά της κρατώντας την τούρτα γενεθλίων της.