Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε την Κυριακή 02/07/2023 ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Ναταλία Γερμανού.

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός μίλησε για τον ενδέκατο κύκλο της «Μουρμούρας» και αποκάλυψε πως θα τέλειωσε ο ρόλος της Κλέλιας Ρένεση, η οποία αποχωρεί από τη σειρά.

Επιστρέφω στη μανούλα μου

«Η σχέση με την Καίτη τελειώνει. Με έναν τρόπο καταλαβαίνω ότι δε χωράω σε αυτή τη σχέση και με πολλή αγάπη της λέω αντίο. Με πολλή αγάπη και με πολύ πόνο καρδιάς και επιστρέφω βέβαια στη μανούλα μου», είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και τότε η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε πως τη θέση της Καίτης στη σειρά θα πάρει η μητέρα του Ηλία, την οποία ενσαρκώνει η Ελένη Γερασιμίδου.

Είμαι ο γκαντέμης της ιστορίας - Με παρατάνε όλοι

«Πάντα μια καλή μανούλα αυτό κάνει, γιατί το παιδί δε μεγαλώνει ποτέ. Ειδικά ο γιος. Και εγώ περιμένω πώς και πώς αυτή τη συνύπαρξη. Είναι απολαυστική φαντάσου από έναν αυτοσχεδιασμό που βγάλαμε μια μέρα ήταν να γυριστεί μια σκηνή κάπου αλλού και γυρίστηκε μέσα στην τουαλέτα. Μάλλον, εγώ είμαι ο γκαντέμης της ιστορίας με παρατάνε όλοι και όλες και γυρνάω στη μανούλα μου. Κάτι δεν κάνω καλά», συμπλήρωσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για την Ελένη Γερασιμίδου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: