Φινάλε έκανε ο  Νίκος Μουτσινάς, και το «Καλό μεσημεράκι», με πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό χώρο να δίνει το παρών στην εκπομπή του, που μέτρησε πέντε χρόνια παρουσίας στον τηλεοπτικό αέρα.

Μετά την προβολή ενός βίντεο με στιγμές από τα πέντε χρόνια της εκπομπής, ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε «Πάλι τα ίδια θα πω. Πόσα κάναμε τόσα χρόνια; Κάναμε τόσα πολλά και τα είδατε εύχομαι… Κάπως ήταν όντως σαν ριάλιτι. Εμείς κάναμε αυτά που μας έκανε εμάς να περνάμε καλά και κάπως συντονιζόταν καλά, περνάγατε κι εσείς καλά κι έπαιρνε αέρα ο κ…λος μας. Και κάναμε και περισσότερα… Και περισσότερα… Εγώ νιώθω πλήρης από την τηλεόραση. Δεν σημαίνει κάτι» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Τα λόγια συγκίνησης…

Τα τραγούδια και οι χοροί έδωσαν και πήραν στο Καλό Μεσημεράκι. Ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να πει, πριν το τέλος: «Θέλω να σας πω μέσα από την καρδιά μου ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους σας, που ήσασταν παρέα σε αυτό το ταξίδι μου. Καταλαβαίνεις τελειώνουμε σήμερα και γίνονται κάποια flashback. Νομίζω ότι αυτό που με κάνει πιο πολύ χαρούμενο είναι ότι αυτή η εκπομπή ξεκίνησε με μοναδικό σκοπό να σε κάνει να γελάσεις, και νιώθω ότι ωρίμασα μέσα από αυτή την εκπομπή γιατί δημιουργούνταν συνθήκες μέσα από τις ανάγκες μας.

Κι ενώ φαινόταν ότι έχουμε πάρει ωραία ναρκωτικά, γιατί έξω στην Αθήνα καιγόταν ο κόσμος, ήταν στιγμές που πατιόταν ένα κουμπί στον εγκέφαλο και στην ομάδα και σε εμένα που λέγαμε ότι δεν γίνεται να μην πούμε κάτι. Σας ευχαριστώ που μου δώσατε αυτή την πενταετία για να το κάνω, θα μπορούσε κάλλιστα αυτή η εκπομπή να είναι ένα όνειρο ζωής αλλά η φαντασία μου δεν έφτανε ως εκεί».

Τα δάκρυα της Ματίνας Νικολάου

Λίγο νωρίτερα, η Ματίνα Νικολάου, η τηλεοπτική «Βάνια» που όλοι αγάπησαν δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για το μεγάλο φινάλε. «Βέβαια και θα μιλήσω κανονικά τώρα. Ήταν πάρα πολύ μεγάλη η χαρά μου, Νικόλα, για αυτή τη συνεργασία. Μου έμαθες πάρα πολλά. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλη την ομάδα γιατί με αγάπησαν όλοι πάρα πολύ και μου το έδειξαν και εγώ το ίδιο. Σε ευχαριστώ εσένα, ξέρεις τι αισθάνομαι για εσένα, σ’ αγαπώ πολύ» είπε μεταξύ άλλων, με τον σύντροφό της Βασίλη Πορφυράκη να μπαίνει στο πλατό.

Δείτε ποιοι εμφανίστηκαν στον πλατό, είτε μέσω skype: