Ο Ζεράρ Πικέ ήταν ένας από τους γοητευτικότερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών με μεγάλο... ρεύμα στο γυναικείο φύλο. Βέβαια μεγάλο μέρος της ζωής του, το πέρασε δίπλα στην Σακίρα. Αποκαλύφθηκε όμως ότι ήταν άπιστος και για τον λόγο αυτό χώρισαν με την Κολομβιανή σούπερ σταρ μετά από μακροχρόνια σχέση.

Ο Ζεράρ Πικέ, που πλέον έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και ασχολείται πλέον ως επιχειρηματίας με το ποδόσφαιρο και το τένις, βρέθηκε πρόσφατα φιλοξενούμενος σε εκπομπή και «αποκάλυψε» την τεχνική που ακολουθεί στο πρώτο ραντεβού. Δεν αποκάλυψε εάν αυτά έκανε με την Σακίρα και την σημερινή του σύντροφο, την Κλάρα Κια, αλλά έδωσε ιδέες…

«Στο πρώτο ραντεβού προφανώς η γυναίκα κάθεται πρώτη. Δεύτερον πάντα η γυναίκα βλέπει το εστιατόριο και ο άντρας τον τοίχο. Αυτό είναι από το “being a gentleman”» είπε αρχικά ο Ισπανός.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:


Κάποιος τον κατηγόρησε ότι «αυτά είναι στερεότυπα» αλλά εκείνος δεν... μάσησε. Την ίδια ώρα μάλιστα η Σακίρα έβγαλε νέο τραγούδι , το «Copa Vacia» (Άδειο Φλιτζάνι) στο οποίο έχει και μπηχτή για τον Πικέ και την σχέση τους: «Πάντα ήσουν απασχολημένος με τις δουλειές, θα ήταν καλό αγάπη μου λίγος ελεύθερος χρόνος. Χαλάρωσε εδώ στον καναπέ και δώσε μου λίγο σημασία».

Δείτε βίντεο: