Ο Κέβιν Κόστνερ υποστηρίζει ότι δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει διατροφή στην πρώην σύζυγό του, για τα παιδιά τους.

Σε έγγραφα που εξασφάλισε το «US Weekly», ο ηθοποιός αναφέρει ότι τα έσοδά του θα είναι χαμηλότερα το 2023, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στα αιτήματα της Κριστίν Μπάουμγκαρτνερ.

Η πρώην σύζυγός του έχει ζητήσει διατροφή ύψους 248.000 δολαρίων τον μήνα, με τον Κέβιν Κόστνερ να αναφέρει πως το συμβόλαιό του με την παραγωγή του «Yellowstone» έχει λήξει, με αποτέλεσμα να χάσει το κύριο εισόδημά του.

«Θα κερδίζω σημαντικά λιγότερα χρήματα το 2023 από ό,τι το 2022. Αυτό συμβαίνει, γιατί δεν έχω πλέον, συμβόλαιο με τη Yellowstone, που ήταν η κύρια πηγή του εισοδήματός μου πέρυσι», αναφέρουν τα έγγραφα.


«Το σταθερό ποσό που λάμβανα και η αποζημίωση έχουν πλέον, σταματήσει. Τώρα, οποιοδήποτε ποσό κερδίζω από τη Yellowstone θα προέρχεται αποκλειστικά και μόνο από τα δικαιώματα συμμετοχής μου, τα ποσά των οποίων δεν είναι σταθερά», λέγεται στη συνέχεια.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τον Κέιντεν το 2007, τον Χάιες το 2009 και την Γκρέις το 2010.


Η εταιρεία παραγωγής «Paramount Network» ανακοίνωσε επίσημα τον Μάιο ότι το «Yellowstone» θα τελειώσει με την πέμπτη σεζόν, το πρώτο μισό της οποίας, προβλήθηκε τον Ιανουάριο. Το δεύτερο μέρος ήταν προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι, όμως αναβλήθηκε τελικά, για το φθινόπωρο.