Μπορεί η Μαντόνα να πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύθηκε μετά από βακτηριακή λοίμωξη, εντούτοις δημοσιεύματα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού επιτείνουν την ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της 64χρονης τραγουδίστριας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Tmz.com η Μαντόνα η οποία μεταφέρθηκε στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη μετά τη νοσηλεία στη ΜΕΘ, «κάνει συνεχώς εμετούς» και παραμένει κλινήρης καθώς ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί τι είδους ήταν η βακτηριακή λοίμωξη από την οποία προσβλήθηκε.

Κατά την ίδια ιστοσελίδα που επικαλείται πηγές από το περιβάλλον της Μαντόνα, η τραγουδίστρια ξεκίνησε να κάνει εμετούς από το Σάββατο όταν και εμφανίστηκαν τα συμπτώματα που υποχρεώσαν τους γιατρούς να αποφασίσουν την εισαγωγή της στη ΜΕΘ.

Την ίδια ώρα άλλες πληροφορίες που επικαλείται η Page Six, η Μαντόνα είχε πυρετούς για διάστημα ενός μηνός πριν την νοσηλεία της. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα όλο αυτό το διάστημα η 64χρονοη τραγουδίστρια είχε δέκατα, σύμπτωμα στο οποίο, όπως φαίνεται, δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία.



Κατά το ίδιο δημοσίευμα η Μαντόνα δεν ζήτησε ποτέ τη συμβουλή και διάγνωση γιατρού γιατί ήταν επικεντρωμένη στις πρόβες για την περιοδεία της με τίτλο «Celebration», η οποία έχει αναβληθεί μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της.

Οι γιατροί που νοσήλευσαν την Μαντόνα, αναφέρει από την πλευρά της η ιστοσελίδα TMZ, ο χαμηλός αλλά επίμονος πυρετός αποτέλεσε ένδειξη της λοίμωξης, η οποία όσο περνούσε ο καιρός γινόταν όλο και χειρότερη καθώς δεν αντιμετωπιζόταν σε συνδυασμό με τη στάση της «βασίλισσας της ποπ» να πιέζει στο όριο τον εαυτό της.



Αυτός είναι και ο λόγος ο οποίος, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι άνθρωποι από το περιβάλλον της Μαντόνα ανησυχούν ότι η 64χρονη τραγουδίστρια δεν θα πάρει τον απαιτούμενο χρόνο για να ξεκουραστεί και να αναρρώσει πριν να επιστρέψει στις συναυλίες μεταφέροντας ότι «η Μαντόνα δεν θέλει να ακυρώσει την περιοδεία της».