Το δεύτερο παιδί της υποδέχτηκε η Ναόμι Κάμπελ, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή της στο Instagram. Το άλλοτε supemodel καλωσόρισε τον γιο της στα 53 της χρόνια.

Ένα αληθινό δώρο από τον Θεό

Στη δημοσίευσή της ανέβασε μία φωτογραφία με το νεογέννητο, γράφοντας: «Μικρή μου αγάπη, να ξέρεις ότι σε λατρεύουμε απεριόριστα και ότι περιβάλλεσαι από αγάπη από τη στιγμή που μας τίμησες με την παρουσία σου. Ένα αληθινό δώρο από τον Θεό, ευλογημένο. Καλώς ήρθες μωρό μου. Ποτέ δεν είναι αργά για να γίνεις μητέρα». Παρόλα αυτά, η ίδια δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τη γέννηση αυτού του μωρού.

Η ανάρτηση της Naomi Campbell στο Instagram:


Τον Μάιο του 2021, το μοντέλο καλωσόρισε το πρώτο της παιδί, με πολλούς να την επικρίνουν που έγινε μητέρα στην πέμπτη δεκαετία της ζωής της. Όπως εξήγησε το μοντέλο, δεν είναι υιοθετημένη, όπως όλοι νόμιζαν.

Είναι δικό μου παιδί

«Είναι δικό μου παιδί» είπε η Ναόμι Κάμπελ σε συνέντευξή της, αρνούμενη όμως να δώσει στη δημοσιότητα περαιτέρω πληροφορίες. Βέβαια, τα περισσότερα δημοσιεύματα μιλούν για «παρένθετη μητέρα».

«Μπορώ να μετρήσω στα δάχτυλα του ενός χεριού μου τους ανθρώπους, που γνώριζαν για τον ερχομό της. Είναι η μεγαλύτερη ευλογία που μου δόθηκε ποτέ», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ναόμι Κάμπελ στη Vogue.