Λιγότερο από δύο εβδομάδες απομένουν ώσπου το Survivor All Star να ρίξει την οριστική του αυλαία και μάθουμε ποιος ή ποια θα βρεθεί στην κορυφή. Στα πλαίσια της επίσπευσης των διαδικασιών στο ριάλιτι επιβίωσης, δε, ήταν και η διπλή αποχώρηση που είχε ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός για αυτή την εβδομάδα.

Έτσι, τη νύχτα της Τρίτης, τον χορό των αποχωρήσεων άνοιξε ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος αποχώρησε μόλις στην έβδομη θέση εκπλήσσοντας ομολογουμένως πολλούς τόσο από τους πρώην συμπαίκτες του όσο και από τους φανατικούς τηλεθεατές του Survivor All Star . Ο νεαρός τραγουδιστής είχε συγκεντρώσει όμως λιγότερες ψήφους από τον Ηλία Μπάρτζη και την Σταυρούλα Χρυσαειδή στην μεγάλη 24ωρη ψηφοφορία, όπου και στηρίχτηκαν οι αποχωρήσεις, με αποτέλεσμα να αφήσει την μπλε του μπαντάνα στην παραλία του Αγίου Δομινίκου.

Oι παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας του Survivor All Star  ρίχθηκαν με φόρα στους στίβους μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν τις ατομικές ασυλίες που θα τους κρατούσαν ήρεμους στα επόμενα συμβούλια του νησιού. Αυτό κατόρθωσε να το κάνει αρχικά ο Σάκης Κατσούλης, όταν και βγήκε στον τάκο ο Νίκος Μπάρτζης τη νύχτα της Τετάρτης και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης όταν και βγήκε στον τάκο η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Σάκης Κατσούλης το βράδυ της Πέμπτης 29/06/2023.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως ανάμεσα στα δυο αυτά συμβούλια ψυχράθηκαν για τα καλά οι σχέσεις της Σταυρούλας και της Στέλλας με την δεύτερη να ομολογεί πως ποτέ δεν ήρθαν κοντά οι δυο τους. «εν είμαι μαλωμένη μαζί της, αντιθέτως αυτή ίσως και να έχει κόμπλεξ μαζί μου. Το ότι λέω την αλήθεια, δυο φορές έχω πει την αλήθεια στο συμβούλιο, είναι αυτό που την έχει πειράξει. Της έχω εξηγήσει και off camera πως ότι δω και με ενοχλήσει ή μου ζητήσει ο Γιώργος Λιανός τον λόγο, θα το πω και θα τοποθετηθώ» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, η 32χρονη καθηγήτρια φυσικής αγωγής στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.


Στο τελευταίο μέρος του νέου επεισοδίου, όμως, στο συμβούλιο του νησιού κλήθηκε ο παρουσιαστής του Survivor All Star  να ανακοινώσει το όνομα εκείνου ή εκείνης που θα αποχωρούσε στην έκτη θέση αυτού του κύκλου στηριζόμενος εκ νέου στην μεγάλη 24ωρη ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. «Ο παίκτης ή η παίκτρια που αποχωρεί από το Survivor All Star  είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός με την παίκτρια της μπλε ομάδας να προχωράει σε έναν βαθύ αναστεναγμό ανακούφισης. Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια στους υπόλοιπους παίκτες που κατάφεραν να πετύχουν την στρατηγική που ήθελαν για αυτήν.

Έφτασα μέχρι εδώ με την αξία μου

«Χαίρομαι που έχω φτάσει μέχρι εδώ με την αξία μου. Είμαι πολύ ικανοποιημένη με τον εαυτό μου και κοιμάμαι ήσυχα τα βράδια. Μπορεί κάποιοι να νομίζουν ότι έχω τύψεις για το οτιδήποτε, δεν θα με βγάλουν όμως εμένα ότι είμαι το τέρας εδώ μέσα και ότι έχω κάνει τα απάνθρωπα γιατί δεν έχω κάνει τίποτα» είχε δηλώσει με σαφήνεια, λίγα λεπτά νωρίτερα, η 26χρονη πρωταθλήτρια στίβου απευθυνόμενη στον Γιώργο Λιανό.


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: