Τσουνάμι σήκωσε στη Μύκονο με την εμφάνισή του ο Τζορτζ Κλούνεϊ, αφού ο γυναικείος πληθυσμός του νησιού τον ακολουθούσε σε κάθε του βήμα!

Ευγενής, γοητευτικός και πολύ φιλικός με όλους, ο διάσημος ηθοποιός έκανε ένα ταξίδι-αστραπή στο Νησί των Ανέμων για το λαμπερό πάρτι πασίγνωστης εταιρείας ωρολογοποιίας.

Στο event παρευρέθηκαν διακόσιοι δημοσιογράφοι απ’ όλο τον κόσμο -ανάμεσά τους editors της αμερικανικής «Vogue»- και πολλοί influencers, ενώ δρακόντεια ήταν τα μέτρα ασφαλείας για τους εκλεκτούς καλεσμένους της εκδήλωσης μεγάλου οίκου ρολογιών.

Η Λια δεν θύμιζε σε τίποτε τη χαλαρή παραλία, αφού είχαν αφαιρεθεί όλες οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες, ενώ χιλιάδες λαμπιόνια είχαν τοποθετηθεί στην άμμο.

Ο Κλούνεϊ προσήλθε στην ώρα του, ντυμένος με μπλε κοστούμι και λευκό πουκάμισο. Αφού πόζαρε για τις απαραίτητες φωτογραφίες, έκανε αστεία και συνομίλησε με πολλούς καλεσμένους.

Ανάμεσά τους ο Πολ Γουέσλεϊ, ο 41χρονος ηθοποιός και πρώην μοντέλο, που έγινε ευρύτερα γνωστός υποδυόμενος τον Στέφαν Σαλβατόρε στην τηλεοπτική σειρά «Τα Ημερολόγια ενός Βρικόλακα».

Ακολούθησε εντυπωσιακό πάρτι στην παραλία, η οποία είχε πλημμυρίσει με κίτρινα λαμπάκια. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και οι υπόλοιποι καλεσμένοι απόλαυσαν το μενού του σεφ Τάσου Μαντή, το οποίο περιλάμβανε καλοκαιρινή σαλάτα, καπνιστό μαγιάτικο, μπακαλιάρο ποσέ και παγωτό κεράσι, με τη συνοδεία ελληνικών κρασιών.

Στην εκδήλωση ήταν και ο πρόεδρος και CEO της ΟRA KESSARIS Βασίλης Καίσαρης με τη σύζυγό του Χαρά, ο γνωστός μεσίτης Γιάννης Ρεβύθης και ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, που ανέφερε σε ανάρτησή του στο Instagram για τη συνάντησή του με τον ηθοποιό: «Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την πρόσκληση να παραβρεθώ στο δείπνο για τα 75 χρόνια της Omega, ένα γεγονός που κάλυψαν πάνω από 80 διεθνή ΜΜΕ. Εκεί είχα την ευκαιρία να συναντήσω τον Τζορτζ Κλούνεϊ, τον παγκοσμίου φήμης ηθοποιό, με τον οποίο είχαμε μια εξαιρετική ενδιαφέρουσα συζήτηση. Μου τόνισε ότι τα “Μάρμαρα του Παρθενώνα” ανήκουν και πρέπει να επιστρέψουν στην Ελλάδα και ζήτησε πληροφορίες για την ιστορία της Μυκόνου, καθώς και το κλειδί της επιτυχίας μας, καθότι επισκέπτεται το νησί μας για πρώτη φορά. Είχα την ευκαιρία να κάνω αναφορά στο μοναδικό μυκονιάτικο τοπίο, στη Δήλο, στις μοναδικές ποιοτικές υπηρεσίες, την πλούσια γαστρονομία , τις ξεχωριστές παραλίες, τη διακριτή μας πολιτιστική ταυτότητα. Το σημαντικό είναι ότι πρόθεσή του είναι να ξαναέρθει, επιβεβαιώνοντας τη θετική εικόνα πολλών επωνύμων του Χόλιγουντ για τη Μύκονο» έγραψε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΟΝ time», ο σταρ του Χόλυγουντ ενθουσιάστηκε από την ελληνική φιλοξενία, το ελληνικό φαγητό, ενώ του έκανε εντύπωση το πόσο καλά οργανωμένο ήταν όλο το event, αλλά και η αγάπη που του έδειξαν. Μάλιστα, φωτογραφήθηκε με αρκετό κόσμο, ενώ κάποια στιγμή ζήτησε να κάνει ένα τηλέφωνο, κι όταν επέστρεψε, πολύ ευγενικά ζήτησε συγγνώμη από όλους για την απουσία του.

Ο χολιγουντιανός σταρ έμεινε στο «Santa Marina» στον Ορνό. Η κράτηση δεν ήταν στο όνομά του, αλλά χρησιμοποιήθηκε ψευδώνυμο, ενώ όλοι οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου, που επιστρατεύθηκαν για τη φιλοξενία του, υπέγραψαν συμφωνητικό εχεμύθειας.

Ο διάσημος ηθοποιός, που φέρεται να διέμεινε σε μια από τις εννιά βίλες του resort, αφού τακτοποιήθηκε, κατέβηκε το μεσημέρι για να γευματίσει στο «Buddha Bar», το διάσημο εστιατόριο που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια μέσα στο ξενοδοχείο.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «On Time» στις 29/06/2023