Ο Γιώργος Ηλιόπουλος μίλησε για την τηλεοπτική του πορεία, την απουσία και την επιστροφή του με τις «Άγριες Μέλισσες», στο περιοδικό «My Tv».

Αρνήθηκα πάρα πολλές δουλειές στην τηλεόραση

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ηλιόπουλος υποστήριξε: «Μετά τα "Σφηνάκια" αρνήθηκα πάρα πολλές δουλειές στην τηλεόραση γιατί δεν ήθελα να επαναλάβω το ίδιο πράγμα. Επειδή η βασική μου δουλειά είναι το θέατρο, επιδίωξα να κάνω πράγματα εκεί.

Είχα να κάνω τηλεόραση 12 χρόνια
Όταν ήρθε η πρόταση για τις "Άγριες Μέλισσες", επέστρεψα στην τηλεόραση γιατί δεν γινόταν να πω "όχι" σε μια τέτοια δουλειά. Με το που διάβασα το σενάριο συγκλονίστηκα. Θυμάμαι ότι έκλαιγα διαβάζοντας το. Όλοι οι συνάδελφοι ήταν συγκλονιστικοί. Εγώ είχα να κάνω τηλεόραση 12 χρόνια και νόμιζα ότι έχω ξεχάσει τα πάντα. Όμως κάποια πράγματα είναι σαν το ποδήλατο, δεν ξεχνιούνται».

Έπρεπε να τα μάθω όλα από την αρχή

«Πήγα με την πεποίθηση ότι δεν ξέρω τίποτα και πρέπει να τα μάθω όλα από την αρχή. Το ευτύχημα ήταν ότι υπήρχε το συγκεκριμένο σενάριο και οι συνάδελφοι που έκαναν τα πάντα να μοιάζουν εύκολα. Ο ρόλος μου εξελισσόταν μαζί με μένα μέσα στη σειρά. Οι "Άγριες Μέλισσες" άλλαξαν τη δραματουργία και έδωσαν πνοή σε ένα είδος το οποίο είχε πεθάνει», πρόσθεσε ο ηθοποιός Γιώργος Ηλιόπουλος.

Αν θα ξαναέκανε μια σειρά όπως οι Άγριες Μέλισσες

«Φυσικά. Πέρυσι μου πρότειναν πολλά πράγματα στην τηλεόραση, αλλά πιστεύω ότι όταν ο κόσμος σού δώσει τόση αγάπη πρέπει να τη γυρίσεις πίσω με τον αντίστοιχο τρόπο. Πρέπει να βρεις κάτι που σε αφορά και να είναι καλύτερο. Όχι απλά να βολευτείς σε μια καινούργια δουλειά, γι’ αυτό ήμουν τόσο επιλεκτικός και έκανα λίγο πίσω».