Δύο μέρες πριν το φινάλε της σεζόν για την Μπέττυ Μαγγίρα και την εκπομπή της «Ποιος είναι πρωινιάτικα», η ίδια θέλησε να κάνει έναν μικρό απολογισμό.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια το μεσημέρι της Τετάρτης 28/6 ανήρτησε μια σειρά από φωτογραφίες της και τις συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο, μέσα από το οποίο περιέγραψε τα όσα έζησε την χρονιά που διανύσαμε.

Η Μπέττυ Μαγγίρα αναφέρθηκε και στις καλές αλλά και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τους συνεργάτες της, τόνισε όμως, πως νιώθει ευγνώμων γιατί κατάφεραν να τα βγάλουν εις πέρας.

«2 μέρες πριν το τέλος της 2ης χρονιάς……..
Τα συναισθήματα ανάμεικτα!!!! Χαρά, γιατί τελειώνει η σεζόν και θα «διακοπάρουμε» καθώς η κούραση είναι μεγάλη αλλά και λύπη γιατί άλλη μια χρονιά δύσκολη αλλά τόσο γεμάτη τελειώνει !! Μια χρονιά με πολλή δουλειά, πολλές χαρές, δυσκολίες, εμπόδια και επιτυχίες!!! Είμαι τυχερή που δουλεύω με ανθρώπους που αγαπώ και περνάω τόσο καλά ! Σίγουρα δεν είναι όλα πάντα ρόδινα ….
Αλλά έτσι είναι η ζωή …. και πάντα συνεχίζεται !!!

Κι εκεί μπορεί να νιώσεις όλη την πίεση να σε καταβάλει ! Να νιώθεις ότι «κουβαλάς» όλο το βάρος του κόσμου … στις πλάτες σου!
Να πρέπει να πάρεις αποφάσεις, που μπορεί να επηρεάσουν εσένα και τους γύρω σου ! Μπορεί και όχι.
Και ψάχνεις να βρεις κάπου να πιαστείς να στηριχτείς να αντλήσεις δύναμη. Η δύναμη όμως βρίσκεται μέσα μας και πρέπει να την ανακαλύψουμε εμείς οι ίδιοι και να την χρησιμοποιήσουμε ανάλογα. Αυτό όμως που δεν με έχει προδώσει ποτέ ειναι το ένστικτο μου!
Και το ακολουθώ πάντα, αρκεί να μου μιλήσει».