Ο Good Job Nicky ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» το βράδυ της Τρίτης όπου μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, για τη Eurovision, το γεγονός ότι δεν εκπροσώπησε τη χώρα φέτος αλλά και το ενδεχόμενο να πάει κάποια στιγμή στο μέλλον.

Φέτος είμαι πιο κάθετος

Σχετικά με τη Eurovision και για το εάν ήθελε να ξαναπάει, ο Good Job Nicky αρχικά δήλωσε: «Φέτος είμαι πιο κάθετος με τον διάλογο μεταξύ εμού και του κόσμου. Όπως βλέπουμε διαδικαστικά δεν λειτουργεί τα τελευταία χρόνια. Αν πήγαινα, θα ήθελα να πάρω το "οκ" από τον κόσμο».

Ο κόσμος είναι πολύ έξυπνος

«Ο κόσμος είναι πολύ έξυπνος θα βγάλει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, για αυτό που θέλει να τους εκπροσωπήσει», πρόσθεσε αναφορικά με έναν διαγωνισμό που θα έπρεπε να διαλέγει τον εκπρόσωπο της χώρας.

Δεν μου έμεινε καμία πικρία για την Eurovision

«Δεν μου έμεινε καμία πικρία για την Eurovision. Ο διάλογος με τον κόσμο παραμένει υγιέστατος. Όπου και αν πάω μου το υπενθυμίζουν ότι θέλουν να πάω. Το μόνο που θα ήθελα είναι να θέλει ο κόσμος να πάω. Το τραγούδι το έχω έτοιμο. Αν πάω, ξέρω με ποιο τραγούδι θα πάω», είπε στο τέλος ο Good Job Nicky.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: