Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε ο Θανάσης Πατριαρχέας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Ο ηθοποιός μιλώντας και για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τη σύζυγό του, «έλιωνε» αναφερόμενος στις κόρες του.

Μάλιστα, εξέφρασε και την επιθυμία του να αποκτήσει και τέταρτο παιδί αφού τα αποκαλεί «θαύματα» τα παιδιά.

«Η εμφάνισή μου με βοήθησε υποκριτικά. Πάντα βοηθάει! Η εμφάνιση είναι ένα εξιτήριο. Αλλά νομίζω ότι εν προκειμένω έπρεπε να το συντηρήσω. Δεν έφτανε να είμαι ψηλός και σχετικά εμφανίσιμος. Θεωρώ ότι έχει ξεπεραστεί προ πολλού σε μένα αυτό!

Είναι πολύ δύσκολο για μένα η έκθεση. Δεν μου είναι εύκολο να βγαίνω κάθε φορά στην σκηνή και να δίνω συνεντεύξεις. Βρίσκω δυσκολίες και χαίρομαι που τις ξεπερνάω και δεν σηκώνω τα χέρια. Έχω το ωραίο άγχος που μου έχει μείνει μέχρι σήμερα και δεν το θεωρώ δεδομένο. Δεν θα βγω έξω και θα πω “άλλη μια παράσταση σήμερα, το ‘χουμε”. Είναι θάνατος».

«Δούλευα σε κλαμπ, σε μπαρ, είχα κάνει πολλές δουλειές. Στην τελευταία μου δουλειά που ήταν ακριβοπληρωμένη, ήταν ρίσκο όταν αποφάσισα να φύγω. Θα μου έδινε τις γνώσεις για να πατήσω μετά στον αθλητικό τουρισμού που ήθελα.

Όταν παίρνεις απόφαση να κάνεις κάτι, αν έχεις μια ασφάλεια από πίσω σου ότι κάνεις κάτι άλλο δεν θα προχωρήσεις. Έκοψα την δικλείδα και προχώρησα. Δεν ήξερα αν θα ήμουν καλός! Προσπαθώ, δουλεύω πολύ και προχωράω παρακάτω. Την απόφαση την πήρα αμέσως. Είχα τελειώσει το Θέατρο Τέχνης και είπα “τέρμα, θα ασχοληθώ με αυτό”. Το τόλμησα!

Η οικογένειά μου και κυρίως ο πατέρας μου δεν το πήρε καλά το να ασχοληθώ με την υποκριτική. Είχα πάρει πτυχίο, κόντευα να τελειώσω το μεταπτυχιακό και ξαφνικά τα παρατάω όλα. Να κάνω τι; Να πάω πού; Δεν ήξερε κανένας, ούτε εγώ δεν ήξερα».

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την ομοιότητά του με τον Γιώργο Παράσχο και την δήλωση που είχε κάνει πως έχασε ρόλο εξαιτίας του.

«Μου το έχουν πει. Το είδα κιόλας και το διάβασα. Τον είδα από κοντά τον άνθρωπο και χάρηκα. Είναι ένας κούκλος και δεν νομίζω ότι είμαι τόσο εμφανίσιμος. Πέρα από τούμπανο που λες και γυμνασμένος, είναι πολύ όμορφο και καλό παιδί» ανέφερε ο Θανάσης Πατριαρχέας.

«Αυτό που έγινε και διάβασα μετά από όλο αυτό το τζέρτζελο μάλλον μοιάζουμε. Μετά έγινε χαμός ότι έχασε έναν ρόλο από τον Θανάση Πατριαρχέα. Επ’ ουδενί δεν έφταιγα εγώ. Το είπε πολύ χαριτωμένα. Εγώ το κατάλαβα γιατί διάβασα κάποια πράγματα -μετά σταμάτησα να διαβάζω- και ήρθε ο άνθρωπος και με είδε στο θέατρο από κοντά και χάρηκα πάρα πολύ» συμπλήρωσε ο Θανάσης Πατριαρχέας.