Ένα άκρως αποκαλυπτικό βίντεο στο οποίο καταγράφεται η ίδια, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Συγκεκριμένα, το εντυπωσιακό μοντέλο, που στα τέλη του προηγούμενου μήνα υποδέχτηκε πίσω στην Ελλάδα τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα, μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star, διανύει μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της, και αυτό φαίνεται!

Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, με τις αναρτήσεις της να «μαρτυρούν» πως περνάει καλά, και δεν το κρύβει.

Το βράδυ της Τετάρτης η Βρισηίδα Ανδριώτου επεφύλασσε μία έκπληξη στους fans της που την ακολουθούν στο Instagram, «ανεβάζοντας» ένα βίντεο -φωτιά!

Στο εν λόγω βίντεο η μελαχρινή καλλονή έχει καλύψει το σώμα της με χρυσόσκονη, και ποζάρει αισθησιακά με ένα μαύρο μπικίνι που κρύβει τα απολύτως απαραίτητα.

«Αγάπησε το σώμα σου και δίδαξε το μυαλό σου να το σέβεται», γράφει στη λεζάντα της σχετικής δημοσίευσης το μοντέλο και πρώην παίκτρια του Survivor All Star, με τους διαδικτυακούς της φίλους να μένουν με το στόμα ανοιχτό, χαρίζοντάς της μέσα σε λίγες ώρες χιλιάδες likes και πληθώρα κολακευτικών σχολίων.