Η Εριέττα Μανούρη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον φόβο που είχε να κάνει τηλεόραση, τις ανασφάλειές της, αλλά και τις κριτικές που έχει δεχτεί.

«Είχαμε κι εμείς σαν γενιά τον φόβο του "μην κάνεις τηλεόραση, γιατί θα σε χαρακτηρίσουν κάπως". Δηλαδή, καλλιεργείται στις σχολές κάπως αυτό», είπε αρχικά.

«Νομίζω ότι υπάρχει ακόμα κι είναι λίγο "τζιζ" θέμα η τηλεόραση. Γίνονται όμως, πια πολύ καλές δουλειές καλλιτεχνικά στην τηλεόραση, οπότε δεν υπάρχει λόγος να έχεις ενοχές για αυτό. Κι εγώ είχα παλιά», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι η ίδια είναι υπερβολικά ανασφαλής, πράγμα το οποίο προσπαθεί να διορθώσει με τα χρόνια.

«Είμαι φοβερά ανασφαλής. Κυρίως, είμαι αυτοκαταστροφική. Δεν είναι τόσο το τι θα πουν οι άλλοι, αλλά κοντράρομαι πάρα πολύ με εμένα. Πολύ αυτομαστίγωμα, που δεν υπάρχει λόγος. Το δουλεύω όμως, όσο περνάνε τα χρόνια, αλλά είμαστε και σε μια δουλειά που καλώς ή κακώς, κρινόμαστε συνέχεια», εξήγησε.

Τέλος, αναφορικά με τις κριτικές που γράφονται, δήλωσε: «Γενικά, προσπαθώ να αποφεύγω να διαβάζω κριτικές, γιατί δεν τις καταλαβαίνω κιόλας. Τι θα πει πως ο τάδε ήταν καλός ή ο τάδε δεν ήταν; Δεν ξέρω. Κάπως λέμε μια ιστορία και το θέμα είναι να σε αγγίζει αυτή, τι σου κάνει και αν σου προκαλεί κάτι. Τώρα, να σου βάλουμε βαθμό για το πώς έπαιξες; Εγώ είμαι λίγο μακριά από αυτό».