Ο διάσημος ηθοποιός Τομ Κρουζ μίλησε για τις επικίνδυνες σκηνές που συνηθίζει να γυρίζει χωρίς κασκαντέρ ενώ ο σκηνοθέτης Κρίστοφερ Μακουάρι υποσχέθηκε εξωπραγματικά πράγματα από την πλευρά του ηθοποιού στο δεύτερο μέρος που θα προβληθεί το 2024.

Όλα αυτά, στην πρεμιέρα στο Λονδίνο για την πολυαναμενόμενη ταινία του Τομ Κρουζ, «Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος 1ον».

Οι λαμπεροί πρωταγωνιστές της νέας παραγωγής πάτησαν το κόκκινο χαλί στο Leicester Square του Λονδίνου.

Χαμογελαστός και προσηνής ο Τομ Κρουζ μοίρασε αυτόγραφα, έβγαλε σέλφι και συνομίλησε με τους κινηματογραφικούς ρεπόρτερ.

Για άλλη μία φορά, το μείζον θέμα είναι οι επικίνδυνες σκηνές που γυρίζει μόνος του ο διάσημος ηθοποιός.

Μέχρι που μπορεί να φτάσει ο Τομ Κρουζ;

«Έχω μια τεράστια λίστα. Πάντα είναι σαν να μην πλησιάζω αυτά που έχω. Είναι σαν να μην έχουμε αρκετή ταινία για να μπορέσουμε να τα κάνουμε. Γι’ αυτό ο σκηνοθέτης ήρθε σε μένα και μου είπε “θέλω να κάνω δύο ταινίες τη μία μετά την άλλη” γιατί πάντα υπάρχει τόση πολλή ιστορία που έχουμε σε τόσες πολλές. Περιμένετε μέχρι να δείτε τι έρχεται» απάντησε ο Τομ Κρουζ.



Οι δύσκολες και ριψοκίνδυνες σκηνές

Ο ριψοκίνδυνος ηθοποιός υποσχέθηκε ακόμη πιο δύσκολες σκηνές και το σίγουρο είναι πως ο σκηνοθέτης Κρίστοφερ Μακουάρι του έχει τυφλή εμπιστοσύνη.

Ήδη από τώρα άρχισε να διαφημίζεται το «Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος Δεύτερο» που θα προβληθεί στις 28 Ιουνίου του 2024.

«Έχει κάνει πράγματα (σ.σ Τομ Κρουζ) στο Μέρος Δεύτερο που είναι εξωπραγματικά. Δεν μπορείτε να τα πιστέψετε. Και το καλύτερο υλικό ακόμη δεν το έχουμε γυρίσει».

Προς το παρόν γνωρίζουμε ελάχιστα για την υπόθεση της ταινίας «Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος 1ον», όμως οι κριτικοί κινηματογράφου που την είδαν πρώτα στην παγκόσμια πρεμιέρα στη Ρώμη και χθες στο Λονδίνο γράφουν διθυραμβικά σχόλια.

Το «Επικίνδυνη Αποστολή Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος 1ον» θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 12 Ιουλίου 2023.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: