Μια σπάνια εμφάνιση έκανε ο Βασίλης Καρράς, ο οποίος βρέθηκε στην πρεμιέρα του Νίκου Κουρκούλη. Μόλις ο τραγουδιστής είδε τον συνάδελφό του κατέβηκε από την πίστα και οι δύο άνδρες αγκαλιάστηκαν με θέρμη. Ο Βασίλης Καρράς με νέο στιλ, έχοντας ένα κοτσιδάκι στα μαλλιά του, ήταν ευδιάθετος, χαμογελαστός και ανανεωμένος μετά την απώλεια των σαράντα κιλών, ενώ φωτογραφήθηκε και με την Κέλλυ Κελεκίδου.

Ο τραγουδιστής είχε μιλήσει πρόσφατα στους δημοσιογράφους: «Καιρός δεν ήταν να με δείτε; Δεν φαίνεται ότι είμαι καλά, ρε παιδιά; Είμαι πολύ καλά. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους θαυμαστές μου είναι να έχουν μέσα τους δύναμη και πιστεύω».

Μιλώντας για τα επαγγελματικά του, ο Βασίλης Καρράς είπε: «Επιστρέφουμε στη δισκογραφία και γενικά στη ζωή. Ετοιμάζουμε μια συναυλία για καλό σκοπό, δώσαμε τα χέρια και θέλει πάρα πολλή δουλειά και πολλή στήριξη από τους τοπικούς φορείς. Θα είναι μια συναυλία προς το τέλος μου, ένα όμορφο κλείσιμο στην καριέρα μου. Καμιά φορά οι καλλιτέχνες πεθαίνουν πάνω στο σανίδι».

Δημοσιεύθηκε στην On Time στις 20/6/2023