Η μεγάλη γιορτή της μουσικής πραγματοποιήθηκε για ακόμα μια χρονιά στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο, έχοντας ξεχωριστή σημασία, αφού τα MAD VMA γιόρτασαν τα 20 χρόνια ζωής του. Κατά τη διάρκεια της φαντασμαγορικής εκδήλωσης πολλά ήταν αυτά που έκαναν αίσθηση.

Ο Γιώργος Παπαδάκης με τον γιο του Φοίβο έκαναν την απονομή του βραβείου «καλύτερο ποπ τραγούδι» στα MAD VMA 2023, γεγονός που φαίνεται να έκανε ιδιαίτερη αίσθηση. Νικήτρια της κατηγορίας αναδείχθηκε η Ελένη Φουρέιρα με το el telephone, η οποία εμφανώς ευδιάθετη ευχαρίστησε την Panic Records και τους συνεργάτες της.

Σπάνια εμφάνιση για την Κατερίνα Κούκα

Πέρα από την εμφάνιση του Γιώργου Παπαδάκη με τον γιο του, ένα ακόμα απρόσμενο γεγονός που έκανε αίσθηση στη μουσική γιορτή των Mad VMA 2023 ήταν η σπάνια εμφάνιση της Κατερίνας Κούκα, η οποία τραγούδησε στη μουσική διοργάνωση με την Μαρίνα Σάττι.

Το βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερος άνδρας καλλιτέχνης Adult λαϊκό» νικητής αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος ευχαρίστησε την Panic Records τους συνεργάτες του και την οικογένεια του. Την απονομή έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ακόμα, η Έλενα Παπαρίζου κέρδισε μαζί με την Μαρσό και την Joanne το βραβείο καλύτερο ντουέτο για το τραγούδι «Κάτσε Καλά».

Σάρωσε τα βραβεία η Φουρέιρα

Εκτός από το βραβείο για το καλύτερο ποπ τραγούδι, η Ελένη Φουρέιρα έλαβε ακόμα το βραβείο της καλύτερης ποπ τραγουδίστριας αλλά και για το καλύτερο pop urban κομμάτι.

Κατά τη διάρκεια της απονομής του τρίτου της βραβείου η τραγουδίστρια μίλησε για τον γιο της, αφιερώνοντας του το βραβείο και λέγοντας: «Αυτή η χρόνια ήταν για μένα η καλύτερη χρονιά της ζωής μου. Θέλω τα το αφιερώσω σε όλους μου τους φανς, σε όλους εσάς, που βλέπω τα πρόσωπα σας κάθε φορά που τραγουδάω κάπου, πάντα εκεί μπροστά. Σας αγαπώ πάρα μα πάρα πολύ. Εσείς είστε ο λόγος που βρίσκομαι εγώ εδώ αυτή τη στιγμή, εσείς είστε ο λόγος που τραγουδάω και συνεχίζω και παλεύω, αλλά αυτό το βραβείο θα πάει στον μικρό μου τον αντρούλη που είναι εκεί στο σπίτι. Αφιερωμένο στον γιο μου. Σας ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ».

foureira-vma


Στην κορυφή για 10η χρονιά οι Μέλισσες

Για 10η χρονιά βραβεύτηκαν ως το καλύτερο συγκρότημα οι Μέλισσες, που αφιέρωσαν το βραβείο «στις παρέες και τις ομάδες που γράφουν ιστορία». Ο Χρήστος Μάστορας κατά την διάρκεια της απονομής τόνισε ότι «καλύτερα να έχουμε συναγωνισμό παρά ανταγωνισμό».

vma__1_


Στη σκηνή των VMA βρέθηκε και η εντυπωσιακή Έλενα Παπαρίζου, η οποία τραγούδησε το νέο της κομμάτι «Δεν μου τα λέει καλά». Μαζί της στη σκηνή βρέθηκαν χορευτές που επιλέχθηκαν από διαγωνισμό αλλά και η Χολι Γκρεις.

paparizou__2_
paparizou__1_