Ο Μαρκ Άντονι έγινε πατέρας για 7η φορά. Η 24χρονη σύζυγός του, Νάντια Φερέιρα, δημοσίευσε μία φωτογραφία τους με το μωρό, την ημέρα της Γιορτής του Πατέρα, χωρίς να αποκαλύπτουν ωστόσο το φύλο.

Στη φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Instagram, ο 54χρονος Άντονι κρατά στην αγκαλιά το παιδί του, με τη λεζάντα να γράφει: «Το timing του Θεού είναι πάντα τέλειο. Χαρούμενη ημέρα του πατέρα».


Το ζευγάρι παντρεύτηκε με κουμπάρο τον Ντέιβιντ Μπέκαμ τον περασμένο Ιανουάριο στο Μουσείο Τέχνης Πέρεζ στο Μαϊάμι, έχοντας καλεσμένους, μεταξύ άλλων, τη Σάλμα Χάγιεκ, τον Μαλούμα, τον Ρομέο Σάντος, την Εύα Λονγκόρια, τον Marco Antonio Solís και και τον Λιν Μάνουελ Μιράντα, σύμφωνα με το «Hola!».

Ο τραγουδιστής του «I Need You To Know» έχει παντρευτεί συνολικά τέσσερις φορές, συμπεριλαμβανομένης αυτής με το νεαρό μοντέλο. Το 2000, ο Άντονι παντρεύτηκε με την ηθοποιό Νταγιανάρα Τόρες, με την οποία έχει δύο γιους. Έπειτα από τέσσερα χρόνια παντρεύτηκε την Τζένιφερ Λόπεζ, αποκτώντας τα δίδυμα Μαξ και Εμ. Στη συνέχεια, ακολούθησε ο γάμος με το μοντέλο Σάνον ντι Λίμας, το 2014. Το ζευγάρι xώρισε δύο χρόνια μετά και οριστικοποίησε το διαζύγιο το 2017.





View this post on Instagram

A post shared by Marc Anthony (@marcanthony)