Από «40 κύματα» έχει περάσει η σχέση του Θέμη Αδαμαντίδη και της Βαρβάρας Κίρκη, οι οποίοι μετά τις δικαστικές περιπέτειες που είχαν ως αντίδικοι, το τελευταίο διάστημα ήταν ξανά μαζί.

Παρόλα αυτά, σε σημερινές δηλώσεις του, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στην υπόθεση του λαϊκού τραγουδιστή και πελάτη του, τον οποίο είχε καταγγείλει η πρώην (όπως όλα δείχνουν) σύντροφός του. Σύμφωνα με το «Πρωινό» η υπόθεση ξυλοδαρμού της Βαρβάρας Κίρκη, εις βάρος του πρώην συντρόφου της, θα εκδικαστεί.

Ο ποινικολόγος είπε, πως σύμφωνα με όσα ο ίδιος γνωρίζει, ο Θέμη Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη, δεν είναι πλέον ζευγάρι.

Αυτή η υπόθεση έχει περάσει από σαράντα κύματα

Ειδικότερα, ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Αυτή η υπόθεση είναι πολύπαθη και έχει περάσει από σαράντα κύματα. Στην αρχή υπήρχε μια οξύτητα στις σχέσεις μεταξύ του κυρίου Αδαμαντίδη, τον οποίο εκπροσωπώ και της κυρίας Κίρκη».

«Μετά από λίγο τα βρήκαν μεταξύ τους, ήταν πάλι μαζί και είχαν δηλώσει ότι δεν θέλουν να συνεχιστεί αυτή η υπόθεση» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Από ό,τι γνωρίζω δεν είναι πλέον μαζί

«Αυτή τη στιγμή, ειλικρινά σας λέω, έχω χάσει και εγώ το μέτρημα, έχω χαθεί και εγώ στη μετάφραση. Από ό,τι γνωρίζω δεν είναι πλέον μαζί, όμως αύριο είναι αδύνατον για τον ίδιο λόγο που δεν μπορώ να είμαι στην υπόθεση της κυρίας Πισπιρίγκου, να μπορέσω να εκπροσωπήσω και τον κύριο Αδαμαντίδη» τόνισε τέλος, ο Αλέξης Κούγιας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: