Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο «θείος Λίο» του «MasterChef», με μία ανάρτησή του επιβεβαίωσε ότι θα είναι ο παρουσιαστής στον νέο κύκλο του αγροτικού ριάλιτι «Η Φάρμα», που επιστρέφει τη νέα σεζόν από το Star.

Από τον Πέτρο Πολυχρονίδη και τον Γιώργο Καράβα, που είχαν ακουστεί, τελικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επικράτησε για το ριάλιτι του Star. Ο ίδιος με μια πολύ όμορφη ανάρτηση και λεζάντα με στίχους του Γιάννη Μηλιώκα, που παραπέμπουν στη «Φάρμα», επιβεβαίωσε ότι θα παρουσιάσει το πρόγραμμα, δίνοντας ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό το φθινόπωρο.

Στην ορεινή Αρκαδία

Όσον αφορά τον νέο κύκλο της «Φάρμας», δεν θα έχει παίκτες-celebrities, ενώ, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τα γυρίσματα θα γίνουν στην ορεινή Αρκαδία, σε μια πολύ ωραία φάρμα που έχει βρεθεί, στη Βυτίνα. Οι δοκιμασίες θα είναι αρκετά απαιτητικές και μάλιστα θα υπάρχουν και μαγειρικές δοκιμασίες, τις οποίες θα εποπτεύει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν ήδη ξεπεράσει τις 3.000, στοιχείο που δείχνει πως το ριάλιτι με τις κατάλληλες παραγωγικές κινήσεις μπορεί να επανακάμψει δυναμικά στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό.

*Δημοσιεύτηκε στην On Time στις 19 Ιουνίου 2023.