Ο Μάκης Μάτσας, παραχώρησε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στη Λένα Αρώνη και την εκπομπή «Art Week» της ΕΡΤ2.

Η ιδιαίτερη σχέση και η συνεργασία με τον τραγουδιστή

«Ο Στέλιος Καζαντζίδης αποτελεί ένα κεφάλαιο της ζωής μου, το οποίο μου έκοψε χρόνια και είχε πολύ μεγάλες δυσκολίες. Τελικά όμως δεν του κράτησα καμία κακία διότι, όταν ήταν άρρωστος και ετοιμοθάνατος, φώναζε την γυναίκα του, την Βάσω και της έλεγε: "Βάσω, ο Μάκης πήρε τηλέφωνο να ρωτήσει πως είμαι; Έστειλε λουλούδια για περαστικά;"».

«Ε, αυτά τα πράγματα δεν τα σκέφτεται ένας κακός άνθρωπος και για αυτό πιστεύω ότι κατά βάθος ήταν καλός άνθρωπος. Δεν του βαστάω κακία. Καμία κακία. Αν και μου είχε κάνει πάρα πολλά, είχα χάσει χρόνια από την ζωή μου».

Με παρίσταναν σαν τέρας που έπινα το αίμα του Καζαντζίδη

«Ήταν μια φοβερή στιγμή εκείνη, μια προδοσία. Με παρίσταναν σαν ένα τέρας που έπινα το αίμα "του καλλιτέχνη", "του Καζαντζίδη". Ποιος; Εγώ που του είχα δώσει όλη την ζωή μου, ότι μου ζήτησε του τα έδωσα αλλά τι να κάνω; Αφορολόγητα λεφτά δεν μπορούσα να του δώσω από μια εταιρία ανώνυμη που τα πάντα καταγράφονται. Του έλεγα: "Βρε παιδάκι μου, δέκα δραχμές είναι η αμοιβή σου. Να σου δώσω 20 ώστε να δώσεις τις 10 στην εφορία;". Μου έλεγε, "όχι γιατί δεν θέλω να μπερδευτώ καθόλου με την εφορία" αλλά δεν γινόταν. Αυτή η υπόθεση κράτησε 10 χρόνια» συμπλήρωσε ακόμα ο πρόεδρος της MINOS-EMI στην εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



«Δεν βγήκα ποτέ στις τηλεοράσεις, βγήκα σε εσάς γιατί κάποια στιγμή θα "φύγω"»