O Μιχάλης Ζαμπίδης και η αγαπημένη του Μαρία Καρολίνα Ντάσιου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, το απόγευμα του Σαββάτου 17 Ιουνίου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα.

Ακόμα, αμέσως μετά τον γάμο, έλαβε χώρα και η βάπτιση των δίδυμων παιδιών τους.

Σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες ο πρώην μποξέρ μίλησε για τον γάμο του, για το άγχος που ένιωθε αλλά και για τα ονόματα των κορών του.

«Έχω μάθει το άγχος μου να το επενδύω σε έργο και να 'μαι. Είναι διαφορετικός αγώνας, πολύπλευρος, ένας ωραίος αγώνας, στον οποίο εξελίσσεσαι, προσφέρεις. Και δεν τελειώνει ποτέ. Έχω λίγο άγχος. Έχω και τα διδυμάκια μου που τα βαφτίζουμε, να πάρουμε την ευλογία από εκεί ψηλά. Και περιμένω το άλλο μου μισό πλέον. Μπορώ να πω η γυναίκα μου», είπε αρχικά ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

«Θα μπορούσαμε (να κάνουμε και άλλο παιδί). Η πατρότητα μας άλλαξε το πρόγραμμα. Σίγουρα σε μαθαίνει να κάνεις πράγματα, να γλυκαίνεις γωνίες, να έχεις υπομονή. Βοηθάω όσο μπορώ, όταν είμαι σπίτι δεν με παίρνει να κάνω αλλιώς, δεν έχω περιθώρια», πρόσθεσε λίγο πριν τα μυστήρια.

Μετά τα μυστήρια της βάφτισης, ο Μιχάλης Ζαμπίδης αποκάλυψε τα ονόματα που έδωσαν στις κόρες τους λέγοντας: «Είναι η Σοφία και η Αγάπη-Γεωργία. Πρώτα από όλα μας αρέσουν, είναι ιδιαίτερες αξίες. Το σπίτι γέμισε με αγάπη και σοφία. Θα ξεκινήσω με το "Αγάπη", μιλάγαμε με τη Μαρία και σκεφτόμουν να "Το πω ή να μην το πω. Πώς σου φαίνεται το Αγάπη;". Όταν της το είπα μου απάντησε ότι το βρίσκει εξαιρετικό και ότι της αρέσει πάρα πολύ. Σοφία είναι η μητέρα της Μαρίας. Γεωργία είναι η μητέρα μου».