Η Σύλβια Δελικούρα μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για την σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» του MEGA στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και για τη σειρά «Θα βρεις τον δάσκαλό σου» μέσα από την οποία μας είχε συστηθεί ως ηθοποιός και την αγάπησε το ευρύ κοινό.


Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της στην ξεκαρδιστική κωμωδία του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», αλλά και για την σειρά που την ανέδειξε στο ξεκίνημά της: «Είχαμε μία πολύ ωραία σεζόν στο “Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη”, είναι πολύ σημαντικό να περνάς καλά και να θέλεις να πηγαίνεις στη δουλειά σου», είπε αρχικά η Σύλβια Δελικούρα.


«Με το “Θα βρεις τον δάσκαλό σου” έγινα γνωστή και με αγάπησαν πολύ τα κορίτσια. Είχα πάει στο σούπερ μάρκετ και ζήτησα από την κυρία, ένα τέταρτο μπέικον και με κοιτούσε σα να είμαι η “Άσπα” του ρόλου. Στα γυρίσματα του “Θα βρεις τον δάσκαλό σου”, οι κάμερα μεν έκοβαν το γύρισμα, γιατί τα πλάνα έβγαιναν κουνημένα από τα γέλια. Υπήρχε ένας θαυμαστής που μού έστελνε λουλούδια, ραβασάκια και ακολουθούσε το αυτοκίνητό μου», αποκάλυψε για τη σειρά και για τις αντιδράσεις του κόσμου.


Για τον σύζυγό της, η Σύλβια Δελικούρα είπε χαρακτηριστικά: «με τον σύντροφό μου συναντηθήκαμε σε ένα μαγαζί. Εγώ έκανα τη μοιραία, τον ρώτησα τι ζώδιο είναι και έφυγε. Σε ένα από τα πρώτα μας ραντεβού, είχα πέσει από τη μηχανή και ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί».


Επίσης, δεν δίστασε να παραδεχτεί με τον μοναδικό της τρόπο: «Υπάρχει ζήλια στην σχέση μας. Πιο πολύ από εμένα». Οσο για τον όρο «ο άντρας της ζωής μου»: «Οταν μία γυναίκα κάνει γιο, γίνεται αυτομάτως ο άντρας της ζωής της, αλλάζουν αυτές οι ισορροπίες!».

Και πρόσθεσε: «Η φράση “Δεν έχω ψάξει κινητό” θεωρώ ότι είναι ψέμα. Εγώ έχω ψάξει κινητό, μία ματιά όλο και θα τη ρίξεις. Οπως και μου έχουν ψάξει κινητό, αν και εμένα δεν μου αρέσει όταν μου το ψάχνουν». Σύλβια Δελικούρα: «Οταν μία γυναίκα αποκτήσει γιο, γίνεται αυτομάτως ο άντρας της ζωής της»