Με δύο φωτογραφίες στο instagram η Λάουρα Νάργες έστειλε και διαδικτυακά τις ευχές της στον σύντροφό της, Χρήστο Σαντικάι, με τον οποίο πριν λίγους μήνες απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.

Ο γιος τους άλλαξε ριζικά το πρόγραμμα του ζευγαριού, με τον τραγουδιστή και την παρουσιάστρια να κάνουν πλέον σχέδια για την βάπτιση του η οποία θα γίνει πιθανόν μαζί με τον γάμο τους.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στην Real News, αν και οι δυο τους είχαν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, λίγο πριν γεννηθεί ο γιος τους έχουν αποφασίσει το καλοκαίρι του 2024 να κάνουν τον θρησκευτικό γάμο τους μαζί με τη βάφτιση του γιου τους, ο οποίος θα ονομαστεί Αλέξανδρος.

Η Λάουρα Νάργες δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες, ευχήθηκε στον Χρήστο Σαντικάι για τα γενέθλιά του γράφοντας «Σ΄αγαπώ» παρουσιάζοντας και ένα δεύτερο στιγμιότυπο από την πισίνα, 4 μόλις μέρες πριν ξεκινήσουν τη σχέση τους.

«Happy Birthday, Baby Σ´αγαπάω πολύ! Ps: swipe για ένα so cute στιγμιότυπο, 4 μέρες πριν τα φτιάξουμε και επίσημα το 2021», έγραψε η Λάουρα Νάργες.