Η Δήμητρα Παπαδήμα μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στη σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε, την εμπειρία της με την ψυχοθεραπεία και τη σχέση της με τη γυμναστική.

Μου πέρασε από το μυαλό να τον πλακώσω στο ξύλο

Σε ερώτηση για τον λόγο που δεν προχώρησε σε καταγγελία μετά την κακοποίηση που δέχτηκε, η Δήμητρα Παπαδήμα απάντησε: «Δεν πήγα, ήμουν τόσο πεσμένη ψυχολογικά που δεν πήγα. Ούτε μου πέρασε από το μυαλό να σου πω την αλήθεια. Μου πέρασε από το μυαλό να τον πλακώσω στο ξύλο, γι’ αυτό και τον χτύπησα. Σε αυτή την ηλικία που είμαι αυτοί είναι για λύπηση εντός εισαγωγικών και μου λέει η κόρη μου "ναι, αλλά κάνουν τη δουλειά τους"».

Δεν κάνουν τη δουλειά τους, αλλά τη διαστροφή τους

«Αυτοί δεν κάνουν τη δουλειά τους, αλλά τη διαστροφή τους. Άσ’ τους λοιπόν να κάνουν τη διαστροφή τους, διαχωρίζω τη θέση μου. Δεν θα πάω να μπλεχτώ εγώ σε όλο αυτό το πράγμα και ευτυχώς και δεν το έκανα», πρόσθεσε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Είμαι πολύ πλούσια μέσα μου

«Στον ψυχίατρο πήγα και νωρίτερα. Είμαι πολύ πλούσια μέσα μου, ανθισμένος κήπος παρ' όλα όσα έχουν γίνει. Δεν έχω κράξει μόνο αυτούς που έκαναν αυτά που έκαναν, αλλά και τους από πάνω από αυτούς. Εκεί είναι το πρόβλημα. Αυτοί τους έδωσαν το δικαίωμα, τους πήραν τα μυαλά και τους έκαναν υποχείρια. Επειδή μίλησα για τους πάνω από αυτούς οι πόρτες έκλεισαν, αλλά αδιαφορώ. Η ζωή μού ανήκει», ανέφερε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Ο ψυχολόγος τού μίλαγα και χασμουριόταν

«Είχα πάει σε έναν ψυχολόγο στα 22-23, ο οποίος του μίλαγα και χασμουριόταν. Μάλλον ξόρκιζε το κακό, τι να πω (γέλια). Μου έγραψε 9 χάπια τη μέρα και μου είπε ότι αν το κάνω αυτό για έξι μήνες, μετά δεν θα χρειαστώ τίποτα. Φυσικά έσκισα τη συνταγή, γιατί δεν έπρεπε να γυμνάζομαι», πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός σχετικά με την εμπειρία της με την ψυχοθεραπεία.

Είμαι εθισμένη στη γυμναστική

«Εγώ είμαι εθισμένη στη γυμναστική, που με έσωσε στη ζωή μου, στο γράψιμο και στην τέχνη. Δεν μπορώ να ζήσω διαφορετικά. Ενώ σε κάποιους η συναναστροφή με κόσμο τους δίνει υπόσταση, εμένα μου την παίρνει. Έχω δυσκολία. Μπορεί εγώ να είμαι λάθος. Βαριέμαι όμως τη βλακεία», είπε στο τέλος η Δήμητρα Παπαδήμα.